Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.Verdiği binlerce nimetlere her daim şükretmemiz gerekir.Millet olarak büyük heyecan ile beklediğimiz seçimler yapıldı.Olumsuz olsaydı memleket için büyük sıkıntılara sebep olacağı belli olan 24 Haziran seçimlerini Rabbimiz zaferle sonuçlandırdı.

Bir davanın sahibi Allah ise korkmayın.Çünkü Allah'ın olduğu yerde gam yoktur.Allah kendi davası için çalışanları hiçbir zaman yerde bırakmaz.Çünkü Yüce Rabbimiz şöyle buyuruyor:" Ey iman edenler! Eğer siz Allah'a yardım ederseniz (emrini tutar, dinini uygularsanız), O da size yardım eder ve ayaklarınızı sağlam bastırır."(Muhammed,7).

Geride bıraktığımız 24 haziran seçiminde Rabbimiz bizlere bir kez daha yardım ederek bütün sinsi planları yerle bir etti.Biz inanıyoruz ki bütün insanlar bir araya gelse ve zarar vermek isteseler Allah istemedikçe hiçbir sonuç alamazlar.

24 haziran seçimleri sadece Tayyip ERDOĞAN'ın gidip gitmemesi meselesi değildi.İç ve dış güçler biliyorlar ki Erdoğan gitseydi:

-Okullara koyduğu Kur'an-ı Kerim,Siyer ve Temel dini Bilgiler dersleriyle dinini öğrenen günahsız çocuklar bu değerlerden yoksun kalacaklardı.

-İlkokul 5.sınıfı bitirene kadar Kur'an öğrenmeyi yasaklayanların yasaklarını kaldırarak Kur'an okuyan o yavrularımız Kur'an'sız kalacaktı.

-Hayal ettiği üniversiteyi kazanmasına rağmen örtüsü sebebiyle okuyamayan genç kızlarımız dışarıda kalacaktı.

-Tek suçu İmam Hatip'te okumak olan o gençlerimizin ve anne babaların hayalleri yıkılacaktı.

-İnancı gereği örtüsüyle çalışamadığı için vicdanıyla cüzdanı arasında tercih yapmak zorunda bırakılan hanım kardeşlerimiz ne yapacağını şaşıracaktı .

-Engelli,fakir fukara,garip guraba sahipsiz kalacaktı.

-Başta Suriyeli olmak üzere Dünyanın neresinde olursa olsun ümidini Türkiye'ye bağlamış olan ümmetin mensupları yalnız kalacaktı.

Tayyip ERDOĞAN sadece bu ülkeye yol,köprü,metro v.b.hizmetler yapmadı.Bu süreçte bugüne kadar aynı inancı taşıdığımızı zannettiğimiz bir çok gurubun da gerçek yüzünü ve niyetini ortaya çıkardı:

-Yıllarca Din, İman,Allah,Peygamber diyerek bu ümmeti sömüren FETÖ'nun maskesini düşürdü.

-Yıllarca "Kahrolsun Siyonist İsrail" sloganıyla bağıranların Erdoğan'ı düşürme konusunda İsrail ile aynı şekilde hareket ettiklerine şahit olduk.(Seçim ile ilgili İsrail'li yetkililerinin açıklamalarına bakınız).

-Yıllarca "İslam Birliği "diye slogan atanların 24 haziran seçimlerinde Erdoğan'ın kazanması için İslam aleminde yapılan duaları duymamazlıktan gelerek onların tersine Erdoğan'ı değiştirmek için canla başla çalıştılar.

-Yıllarca Üstadın yolunda olduğunu söyleyenlerin üstadın hayatı boyunca mücadele ettiği zümreyle nasıl ittifak yaptıklarına bütün halkımız şahit oldu.Ve nice örnekler.

Bütün sinsi planları olanların maskesini düşüren Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Bundan sonra bize düşen görev bu şükrü yerine getirmektir.Bilindiği gibi her nimetin şükrü farklı farklıdır.Mal ve mülkün şükrü infak etmektir.İlmin şükrü insanlara bildiğimiz doğruları anlatmaktır.Sağlık ve enerjimizin şükrü Allah yolunda koşuşturmaktır.

24 Haziran Zaferinin şükrü de vatanımıza ,milletimize ve dinimize daha çok hizmet edip birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok sarılmaktır.

Bütün enerjisini ve programını Erdoğan'ı düşürme ve değiştirme üzerine kuran kardeşlerim!Bakınız,halkın gözünde gittikçe sıfırlanıyorsunuz.Yaptıklarınızın ne kadar yanlış olduğunu her seçimde sıfıra daha çok yaklaştığınızdan artık anlayınız .İyi niyetli diğer kardeşlerinizin samimi uyarılarına kulak veriniz.Hatadan dönmek fazilettir,erdemdir.

UNUTMAYIN:Hep aynı metodu uygulayıp farklı sonuç beklemek akıllıca bir davranış değildir.

Abdulvasih DURAN