İnegölspor deplasmanda oynadığı Gümüşhanespor’dan aldığı bir puana sevinmelidir.

Doksan dakika boyunca hiç bir varlık gösteremeyen İnegölspor. Kaleci Ali ve Raif’in başarıları maçtan bir puan getirdi.

Takım halinde isteneli vermeyen İnegölsporlular, sanki tatile gelmişler gibiydiler.

Göztepe beraberliği takım üzerinde etki bırakmış olacak ki bu stresten çıkmamışlar. Burada teknik heyete büyük iş düşmektedir.

Üst sıralardaki rakipler mağlup ve berabere kalırken üst sıralardan kopma olmadı. Herşeye rağmen takımızın ilk beş kopmayacaktır.

Bu sene teknik heyet ve yönetimin işbirliği içinde çalışması geçtiğimiz yıllara göre daha iyi ve daha ciddi. Tribünlerdeki birlik ve beraberlik ayrıca çok iyi sadece kendini bilmez taraftarlar sabırlı olması gerekir.

Göztepe maçında bu olaylar İnegölspor para cezası ve uyarı getirdi. Bu maç geride kalırken Kırklareli maçına iyi hazırlanmamız gerekir.

Rakibi küçümsememeliyiz. 3 puan alarak sahadan ayrılmamız gerekir. Geçtiğimiz günlerde oynadığımız kupa maçında NiğdeBelediyespor’u 2-0 yenerek kupa dışına iterek bir üst tura yükseldik.

Yedek ağırlıklı takıma yedek futbolcular hünerlerini ortaya koyarak iyi futbolla kendilerini Şaban Hocaya gösterdiler. Hoca layık olan futbolcuya ligde şans verecektir. Buna inanıyorum.

Bunlar geride kalırken kendi sahamızda oynayacağımız Kırklarelispor maçında 3 puanla ayrılacak olan taraf biz olalım. Başarılar İnegölspor…