Altın Fiyatlarında Son Durum: 16 Mayıs Güncel Fiyatlar Altın Fiyatlarında Son Durum: 16 Mayıs Güncel Fiyatlar
Mer-Pa Pazar yerinde köylü pazarı kısmındaki yığılmaları, düzensizlikleri ve sıkıntıları gidermek için natif olarak 2010 yılında İnegöl Belediyesi Hal Müdürlüğü tarafından başlatılan 'köylü pazarı' bu yılda kuruldu. Perşembe günleri kurulan Pazar, alıcı ve satıcıyı bir araya getiriyor. Köylü pazarında üreticilerin sergilediği ürünleri satın almaya il ve ilçelerden esnaflar geliyor.
2010 YILINDA BAŞLADI
Hal Müdürü Fevzi İnan ile birlikte köylü pazarını gezerek üreticilerle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen: İnegöl Belediyesi Hal Müdürlüğü olarak 2010 yılında başlattıkları ve hal müdürlüğü bünyesinde kurulan köylü pazarı uygulamasını bu senede devam ettirdiklerini söyledi.
KÖYLÜ PAZARI 2 HAFTADIR FAALİYETTE
Köylü pazarının 2 haftadır faaliyette olduğunu kaydeden Yusuf Şen: "Sonbahar mevsimi ile birlikte hasat edilmeye başlanan; Ceviz ve Kestane gibi ürünlerin, daha iyi şartlarda, sağlıklı fiyat politikası ile tek merkezden ve hijyenik bir ortamda teşhir edilerek satışa sunulması amacıyla açılan köylü pazarı 2 haftadan bu yana faaliyetlerine devam etmekte" dedi.
ALICI VE SATICI BULUŞUYOR
Yusuf Şen: Köyü pazarının, Perşembe günü Mer-Pa semt pazarında köylü pazarı kısmındaki yığılmaları, düzensizlikleri sıkıntıları gidermek için natif olarak oluşturulduğunu dile getirdi. Şen: Köylülerin ceviz ve kestane gibi ürünlerini pazarlaması ve kent ekonomisine katma değer sağlanabilmesi için başlatılan köylü pazarının alıcı ve satıcıyı aracısız buluşturduğunu kaydetti.
.