Hızlı Olanın Hayatta Kaldığı Senaryolar: En İyi Vahşi Batı Filmleri Hızlı Olanın Hayatta Kaldığı Senaryolar: En İyi Vahşi Batı Filmleri

EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
Müze Konferans Salonunda iki Seans halinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği; 'Kralın Diş Ağrısı' adlı tiyatro oyununu, İnegöllü çocukların izlenimine sunarken, eğlenceli ve bir o kadarda neşeli anların yaşandığı oyun ile çocuklar güzel ve keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
DİŞ HEKİMLERİNDEN KORKMAYIN
Pekcan Türkeş'in yazdığı ve Ertan Akman'ın yönettiği 'Kralın Diş Ağrısında kralı M. Eren Topçak canlandırırken, oyundaki sevilen diğer karakterlere de Bülent Uçar, Uğur Serener, İpek Zeylan, Seçil Girgin Serener ve Serdar Soyer can verdi.
Diş hekimlerinden çok korktuğu için, ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir dille gözler önüne seren oyun, 40 dakika boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.
ARALIK AYI DOP DOLU GEÇECEK
İnegöl Belediyesi Aralık ayı içerisinde sahnelenecek tiyatro oyunlarıyla çocukların boş zamanlarını dopdolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlayacak.
Bu anlayışla 24 Aralık Cumartesi günü İnegöl Belediye Tiyatrosunun sahne alacağı 'Keloğlan Ses Arıyor' tiyatro oyunu saat: 15.00'da ve 31 Aralık Cumartesi günü saat:15.00'da ise İnegöl Belediye Tiyatrosunun sahneleneceği 'İbiş ile Efendi' Çocuk Tiyatrosu Mobilya Müze Konferans Salonunda İnegöllü çocuklar ile buluşacak.