Kurtuluşspor Teknik Direktörü Özgür Şahin;

"BAL liginde ses getirecek bir takım olmak için başta başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik heyet ve sporcular olarak çalışmaktayız. Bunu da başarabilecek güçte büyük bir camiayız. Grubumuzda çok güçlü ve iddialı İstanbul takımları bulunmakta. Bunların hepsi maliyetli takımlar. Fakat şunu çok iyi biliyorum ki her şey para değil. Biz bunu kanıtlayacağız, hiç bir takımdan çekincemiz yoktur."

RAKİPLERİMİZE SAYGI DUYUYORUZ

"Sadece rakiplerimize gerekli saygıyı duymaktayız. İsimleri ve maliyetleri bizim için hiç bir şey ifade etmiyor. İki temel amacımız var. Birincisi her müsabakadan puan veya puanlar almak. ikinci amacımız bursa takımları içinde kendi aramızda oynayacağımız müsabakalarda ilk iki takım arasında yer almaktır. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hala denenen oyuncularımız var. Bir veya iki pozisyona ihtiyaca göre takviye yapabiliriz."

KURTULUŞSPOR DOĞRU ADRES

İnegölspor Maçından Sonra Kan Aktı! 1 Futbolcu ve 1 Taraftar Yaralandı İnegölspor Maçından Sonra Kan Aktı! 1 Futbolcu ve 1 Taraftar Yaralandı

"Hepimizin hedefleri var, oyuncularımızın çoğu genç ve profesyonel hayata adım atmak istiyorlar. Bunu gerçekleştirmek için Kurtuluşspor doğru adres. Biz hedefe gittiğimiz zaman başta İnegölspor'umuz olmak üzere çoğu profesyonel takımın gözü bizim sporcularımızda olacak" diye konuştu.