Son yılların en çarpıcı bilim kurgu serilerinden biri olan "Maymunlar Cehennemi", yeni filmi "Kingdom of the Planet of the Apes" ile geri dönüyor. Serinin bu yeni eklemesi, 24 Mayıs 2024 tarihinde sinema severlerle buluşacak. 2011'de başlayan modern serinin dördüncü filmi olarak karşımıza çıkan bu yapım, post-apokaliptik bir dünyada maymunların hüküm sürdüğü bir dönemi ele alacak.

Genç Gazete Maymunlar Cehennemi 22Yeni Krallık 22 Serinin Dördüncü Filmiyle Vizyona Girmeye Hazır!4

Filmde, serinin önceki filmlerinden tanıdığımız ve son filmde yaşamını yitiren lider maymun Caesar'ın oğlu Cornelius, babasının mirasını sürdürme mücadelesine odaklanacak. Wes Ball'ın yönetmenliğini üstlendiği film, Josh Friedman, Patrick Aison, Rick Jaffa ve Amanda Silver tarafından kaleme alınmış.

Genç Gazete Maymunlar Cehennemi 22Yeni Krallık 22 Serinin Dördüncü Filmiyle Vizyona Girmeye Hazır!1

İşte Filmin Oyuncu Kadrosu

Oyuncu kadrosunda Owen Teague Cornelius karakteriyle öne çıkarken, Kevin Durand, Freya Allen, William H. Macy, Dichen Lachman, Peter Macon, Neil Sandilands ve Sarah Wiseman gibi isimler de filmde yer alıyor. "Kingdom of the Planet of the Apes" filmi, serinin hayranlarını ve yeni izleyicileri apokaliptik bir maceraya davet ediyor. Bu heyecan verici filmi kaçırmayın!

Genç Gazete Maymunlar Cehennemi 22Yeni Krallık 22 Serinin Dördüncü Filmiyle Vizyona Girmeye Hazır!2

Tharsa Antik Kentte iki boğa başı bulunan mezar bulundu Tharsa Antik Kentte iki boğa başı bulunan mezar bulundu

Vizyon Tarihi

10 Mayıs 2024'te vizyon'a girecek olan Maymunlar Cehennemi serisinin dördüncü filmi "Yeni Krallık" izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi