Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 30 yıl yakın korumalığını gönüllü olarak yapan ekibin başını çeken Milli Gençlik Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Akyüz, Erbakan Haftası etkinlikleri kapsamında 'Erbakan'la 30 Yıl' hatıratı konulu program için Erbakan Vakfı İnegöl İlçe Başkanlığı'nın konuğu oldu. Akyüz, Fatih Erbakan'ın Milli Görüş davasının doğal lideri olduğunu ve bu ülkenin geleceği olduğunu dile getirdi.

BİLİNÇLİ BİR SÜREÇ

Abdurrahman Akyüz, "Yakın korumalık sadece dışarıdan gelecek görsel etkenlerden değil, aynı zamanda en ufak bir sağlık sorunu oluşturacak nedenlerle de ilgilenmek demek. Son yaşanan süreci tüm detayı anlatmak beni yoruyor ve üzüyor. Ama Erbakan hocamızı ölüme götüren bilinçli bir süreç olduğu kesin" dedi.

YRP Genel Başkanı Erbakan: "28 Şubatçıların affedilmesinin zamanlaması bize manidar geliyor" YRP Genel Başkanı Erbakan: "28 Şubatçıların affedilmesinin zamanlaması bize manidar geliyor"

UYKUSUZ GEÇEN 1,5 YIL

Son 1,5 yılın her gece nöbet tutarak geçtiğini aktaran Akyüz; "Hocamızın rahatsızlıkları artmış ve iyice elden ayaktan düşünce plan sahipleri onu yalnız bırakmaya başlamışlardı. Bu süreçte biz yeniden gönüllü olarak hocamızın yanına geldik. Oğlu Fatih Erbakan ve damadı ile birlikte nöbetleşe olarak yanında hizmetinde bulunduk" İfadelerini kullandı.

FATİH ERBAKAN DOĞAL LİDER

Erbakan Hocanın fiilen öldüğünü ama görüşlerinin nakış nakış işlenerek devam edeceğini belirten Akyüz, şöyle devam etti: "Erbakan Hocamızın görüşleri ve sürdürdüğü dava aynen devam ediyor. Bazı arkadaşlarımızda eksen kayması var ama bunlarda düzelecek. Yeni süreçte Milli Görüşün doğal Lideri Fatih Erbakan bu bayrağı layığı ile taşıyacak. Herkes azimle üzerine düşen görevi yapmalı. Yapacak çok işimiz, koşacak çok yolumuz var"