Yakalandığı lösemi hastalığı nedeniyle yaşam savaşı veren 5 yaşındaki Ela Giden Taşçı için iki haftadır İnegöl'de oluşturulan kamuoyu, yüzlerce vatandaşın donör olabilmek için kan bağış standına akın etmesini sağladı.

Geçtiğimiz hafta yapılan kan bağışı ve kök hücre numune testi için 7-8-9 Haziran tarihleri arasında kurulan Kızılay çadırına ilçe halkı adeta akın ederken, yoğun katılımdan dolayı ekipler Cumartesi ve Pazar günleri de bağışları kabul etti.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Minik Ela'nın dayıları Tayfur Akoy ve Müjdat Yılmaz, bu süreçte sosyal medyadan ve basından yaptığı çağrılarla 5 yaşındaki Ela Giden Taşçı için ilçe halkına destek çağrıları yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Lösemi hastası yeğenleri Ela'nın sağlığına kavuşması adına İnegöl Belediyesi'nin ve Başkan Aktaş'ın büyük çaba harcadığını ifade eden Akoy ve Yılmaz, ilçe halkına da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundular.

TEŞEKKÜRÜ HALK HAK ETTİ

O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş da minik Ela'nın bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulunarak, teşekkürü duyarlı İnegöl halkının hak ettiğini dile getirdi.

Ziyaret sırasında minik Ela'nın dayıları Tayfur Akoy ve Müjdat Yılmaz Başkan Aktaş'a çiçek takdim etti.