250'YE YAKIN ARAÇ
Özellikle gençlerin büyük beğenisini gören ve hemen her kesimin ilgi gösterdiği modifiyeli araçlar, İnegöl Belediyesi'nin İnegöl Modifiye Severler Grubu işbirliğinde düzenlediği İnegöl Tuning Fest Modifiye Araç Fuarında dün ilçe halkıyla buluştu. Modifiye tutkunlarını bir araya getiren fuarda 250'ye yakın lüks modifiyeli araç görücüye çıktı. İlçe halkının da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte motosikletlerden otomobillere, TIR'lardan farklı modellerdeki lüks otomobillere kadar birçok modifiyeli araç yer alıyor.
KORTEJLE START ALDI
Modifiye severleri bir araya getiren fuar, dün 11.00'da İnegöl Belediyesi önünden yapılan protokol açılışı ve devamında Kültürparka kadar gerçekleştirilen kortejle start aldı. Kortejde araçlar Belediye önünden Atatürk Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı istikametini izleyerek okullar bölgesinden Kültür Park içerisindeki fuar alanına giriş yaptı. Yol boyunca fuar alanında araçlara ilgi yoğun oldu.
TÜRKİYE'NİN FARKLI ŞEHİRLERİNDEN 250 LÜKS MODİFİYELİ ARAÇ
9 modifiyeli aracın İnegöl Belediyesi önünden başladığı kortej öncesi, Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara etkinliğe ilişkin bir açıklama yaptı. İnegöl Belediyesinin düzenlediği İnegöl Tuning Fest Modifiyeli Araç fuarının bugün itibariyle başladığını duyuran Kara, "Belediye önünden yapılacak açılış ve devamında gerçekleştirilecek kortejle birlikte startı verilecek İnegöl Tuning Fest Modifiyeli Araç fuarı, nikah dairesi önünde akşam 20.00'a kadar devam edecek. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen organizasyonda İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir gibi şehirlerimizden yaklaşık 250 lüks modifiyeli araç yer alacak" dedi.
MODİFİYE TUTKUSUNU VATANDAŞLARIMIZA YANSITMAK İSTEDİK
Ahmet Kara, bu tür etkinliklerle İnegöl Belediyesi olarak şehrin tamamını kapsayan organizasyonlarla ilçe halkına hitap etmeye gayret gösterdiklerini belirterek "Modifiye tutkusu ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de özellikle genç kesimde oldukça yüksek. Bugün de özellikle modifiyeli lüks araçları ilçe halkımızla buluşturmak ve modifiye tutkusunu vatandaşlarımıza yaşatmak istedik. Etkinliğimize katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca İnegöl Modifiye Severler Grubu Başkanı Oğuz kardeşimize de organizasyon için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Fuar alanında dikkat çekici modifiyelerle hazırlanmış araçlar modifiye tutkunları tarafından ilgiyle incelenirken, erken saatlerden itibaren vatandaşlar da alana akın etmeye başladı. Vatandaşlar sergilenen otomobillerin ihtişamlı görüntüleri önünde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmezken, fuar adeta modifiye şenliğine dönüştü.

Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor