UMUTELİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI
İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım Merkezi'nin, daha verimli çalışması adına muhtarlarla yapılan işbirliğinin, sağlıklı yürütülebilmesi için mahalle muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
SOSYAL YARDIM SİSTEMİ MUHTARLARA ANLATILDI
Önceki gün saat 14.00'da Kent Müzesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına muhtarların yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Gülhan Şahin ve Eşref Yiğit de katıldı.
Toplantıda sosyal yardımlaşmada en önemli işbirlikçi olarak yer alan muhtarlara sistemin işleyişi konusunda bilgiler verildi. Mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerinin muhtarlar tarafından daha sağlıklı ve kısa sürede tespit edilebileceğine dikkat çekilirken, Sosyal Yardım İşleri Sorumlusu Yahya Kani muhtarlara bir sunum gerçekleştirdi.
Sunumda Umuteli Sosyal Yardım Merkezi'nin hangi durumlarda kimlere yardım elini uzattığından öncelik sıralamasına kadar tüm detaylar muhtarlarla paylaşıldı. Yapılan yardımlardan örneklerle mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerine hangi konularda yardımda bulunulacağı aktarıldı.


AMACIMIZ DAHA GÜZEL HİZMET EDEBİLMEK
Bilgilendirme toplantısında muhtarlara yönelik bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin de bu toplantı sonrası daha verimli bir çalışma yürütüleceğini dile getirdi. Şahin,
"Siz de mahallelerinizde bulunan vatandaşların hangisinin ihtiyacı olduğunu, hangisinin biraz daha ertelenebileceğini daha iyi göreceksiniz. Böyle yaparsak birbirimize kırgınlıklar da olmayacak.
Bir isim verdim yardım yapılmadı veya işte ona yapılıyor benimkine niye yapılmıyor şeklinde yaşananların sebeplerini öğreneceksiniz. İnşallah daha faydalı olmak için burada bir araya geldik. Amacımız daha güzel hizmet edebilmek. Sorularınız olursa onları da cevaplayacağız" dedi.
"HİZMET SEFERBERLİĞİMİZ ARALIKSIZ SÜRECEK"
Gülhan Şahin, İnegöl Belediyesi olarak insanımıza yönelik yapılan yatırımlarla daima halkın yanında olduklarını da vurgulayarak:
"Sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirmeye bundan sonrada devam edeceğimizi buradan bir kez daha belirtmek istiyorum.
7/24 insan odaklı hizmet anlayışı ile yeniliği yakalamış ve çağın gereklerine göre etkin ve verimli bir şekilde hareket eden bir belediye olarak ihtiyaç sahibi ailelerin iyi gününde ve kötü gününde yanında olarak onların mutlu bir yaşam geçirmelerini sağlamak için hizmet seferberliğini aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu! Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu!