O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi

Sanik Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya muhtarların yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile başkan yardımcıları da katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek,

"Muhtarlarımızın bizden bir farkı yok. Muhtarlarımız da bizler gibi vatandaşın sorunuyla, mahallesindeki ve bölgesindeki sorunlarıyla dertlenen ve onun çözümü için gece gündüz mesai kavramını bir kenara koyup günün her saati önüne gelen konuyu değerlendiren bir yapıda olduğunu biliyorum. Bana göre şan ve şeref içerisinde yapılacak, gurur duyulacak bir görev yaptığınızı ifade etmek istiyorum."

MUHTARLAR BENİM İÇİN DEĞERLİ

"Milletin dertleriyle dertlenen bana göre aynı zamanda hakkın da rızasını kazanan insanlardır. 8 Kasım'da bir değişim yaşandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi başkanlığında yaşanan değişim sonrası İnegöl Belediyesinde bir seçim gerçekleştirdik.

Seçimde meclis üyesi arkadaşlarımız bize teveccüh gösterdi. 9 Kasım itibariyle göreve başladık. 40'ımız çıktı. 3,5 yıllık belediyecilik tecrübemizin bugün bu görevi yapmamızda büyük fayda sağladığını söyleyebilirim. Muhtarlar benim için değerli" dedi.

MUHTAR HALKIN TEMSİLCİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara büyük önem ve değer verdiğini aktaran Taban,

"Sayın Cumhurbaşkanımızın göreve geldiği günden bu güne muhtarlarımıza verdiği değer bana mutluluk veriyor. Muhtar halkın temsilcisi. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu değer sizlerin ne kadar önemli iş yaptığınızın göstergesi. Çalışma şeklinde bazı değişiklik oldu. Bizim 116 mahallemiz var."

KIRSALDAN EŞREF YİĞİT SORUMLU

"Kırsal mahallelerimizle ilgili Kırsal Hizmetler Müdürlüğü adı altında müdürlük oluşturduk. Onun bağlı olduğu başkan yardımcısı Eşref Yiğit. Yine kırsal mahallerimizle ilgili süreci Eşref yine aynen devam ettirecek.

21 mahallemizden ise başkan Yardımcımız Gülhan Hanım. Bu işin bir sorumlusu ve muhatabı olmak zorunda. Muhtarlarımızla aynı çizgide olmaya gayret ettik, hedeflerimiz benzer. Bütünün parçalarıyız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından toplantı muhtarların sorularıyla sürdü.