2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı 2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
İnegöl Müteahhitler Derneği ve MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen Dubai gezisi için dün 24 İnegöllü müteahhit yola çıktı.
Merkür Turizm önünden hareket eden müteahhitler adına açıklama yapan Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan: "Müteahhitler Derneği ve MÜSİAD İnşaat grubu olarak Dubai gezisine hareket ediyoruz. Müteahhitler Derneği olarak ilk kez yurt dışı gezisi düzenliyoruz. Biliyorsunuz derneğimiz 3 buçuk yıl önce kuruldu. Daha sonra Ankara'da federasyon ve konfederasyon kuruldu. Konfederasyonda da İnegöl olarak Bursa'yı temsil ediyoruz. İnegöl Müteahhitler Derneği MÜSİAD'ın destekleri ve federasyonla birlikte artık yalnız değil. Dubai'ye fuar gezisi için gidiyoruz. İnegöl'e yeni mimariler getirmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde seçilecek olan Başkanımızla inşallah İnegöl'de daha güzel mimariler yapmayı istiyoruz" dedi.
DÜNYANIN EN İYİ FUARLARINDAN
MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Mustafa Kara ise şunları söyledi: "MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu ve Müteahhitler Derneği ile birlikte düzenlediğimiz yurt dışı gezisi için biraz sonra hareket edeceğiz. Dubai'deki inşaat fuarında yenlikleri görmek ve İnegöl'de yeniliklerin kapısını açmak için ziyaretler yapacağız. Dubai'de Belediye Başkanı ile bir görüşmemiz olacak. Orada bazı inşaat firmalarını da ziyaret edeceğiz. 24 müteahhit arkadaşımızla Dubai'ye gidiyoruz. Dubai fuarı dünyanın en iyi fuarlarından. Tamamen teknolojiye açık bir fuar. Biz de yenilikleri görmüş olacağız"
.