Protokol öncesi konuşan Okyanus Koleji ortaklarından Mehmet Baştürk, İNGAZ ile gaz bağlantısı ile ilgili protokol yaptıklarını söyledi.

DOĞALGAZ DEYDİNLER'E GİDİYOR

Kolejin yeni eğitim yılında açılacağını aktaran Baştürk, "İnegöl'de eğitim adına yeni bir heyecan, kalite, ivme kazandırmak adına Okyanus Kolejlerini 2016-2017 yılından itibaren İnegöl'de açıyoruz. Bu konuda kurumsal bazda eğitime vermiş olduğumuz önemle birlikte doğa ve çevreyi koruma adına hassasiyetlerimiz vardır. Tabiatı, çevreyi kirletmeme adına İNGAZ ile protokol yaparak şehir merkezinden okulumuza kadar gaz bağlantısı yaptıracağız. İnegöl'ümüze hayırlı olsun" dedi.

2016 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Deydinler Mahallesinde yapımı devam eden Okyanus Koleji'nin doğalgaz talebi olduğunu aktaran İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, "Bu talebi yerinde inceledik. Teknik çalışmalar yapıldı. Mal ve hizmet üreten müşteriler kapsamında bu projeyi 2016 yatırım planımıza dahil ettik. Bir bağlantı hattı oluştu ve bu bağlantı hattının bedelini de Okyanus Koleji kendi hesabına çektirmek üzere bizimle bir protokol çerçevesinde anlaşmış oldu."

Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor

"Her iki taraf için de hayırlı olsun. Doğalgaz temiz, çevre kirliliğini önleyici ve zararı en aza olan bir yakıttır. Doğalgaz kullanımının daha çok yaygınlaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

KAZI UYARISI

Vatandaşlara kazı uyarısı da yapan Coşkun, Vatandaşın izinsiz ya da doğalgaz boru hatları üzerinde yapılan herhangi bir kazıyı Acil 187 ekiplerine bildirmelerini istedi. Konuşmaların ardından protokol imzalandı.