Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı! Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı!

1 AYDIR GÖREVDE

1 aydır kentte görev yaptığını anımsatan Kaymakam Şükrü Görücü, "İnegöl Kaymakamı olarak bir taraftan hemşerilerimiz bizi ziyaret ediyor, bir taraftan da biz onların gelmesini beklemeden ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar 60'ın üzerinde mahalleye gittik. Mahallelerimizin her birinde farklı özellikler, farklı ürün çeşitlilikleri bulunuyor. İlerleyen süreçte diğer mahalleleri de gezip sonrasında şehir merkezinde odalarımızla, STK'larımızla bir araya geleceğiz.""Hep birlikte bizden önceki arkadaşların devrettiği mirası daha da ileriye götüreceğiz. Bizim için öncelikli olan konu ilçemizin emniyet ve asayişi, huzurudur. İnsanların bir şey yapmaları için önce şehrin huzurlu olması lazım. Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Sizlerden gelen eleştirileri de dikkate alacağız. Talep edilen konularda elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise "Kaymakamım çok hızlı bir şekilde çalışmalara başladı, köy köy geziyor. Kendisini sevdik. Kırsalın insanı olduğumuz için, gezilerine kırsaldan başlaması nedeniyle sevindik.Çalışkan Kaymakamımızla birlikte güzel şeylere imza atacağımız kanaatindeyiz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.