Orhaniyespor'un bu sezon gösterdiği başarılı performans, futbolseverlerin dikkatini çekti. Bölgesel Amatör Lig (BAL) kapısından dönen takım, şampiyonluğu son maçta kaçırmasına rağmen yönetim kurulu, takıma ve destekçilere yönelik bir teşekkür mesajı yayınladı.

Hemşireler ve Engelliler Haftası'nda Saadet Partisi İnegöl’den Örnek Ziyaretler Hemşireler ve Engelliler Haftası'nda Saadet Partisi İnegöl’den Örnek Ziyaretler

Yönetim kurulundan yapılan açıklamada, Orhaniyespor'un futbol başta olmak üzere birçok branşta faaliyet gösterdiği ve mahalle takımı ruhuyla hareket edildiği vurgulandı. Açıklamada, "Birçok branşta faaliyet gösteren Orhaniyespor varsa herkes için var şiarı ile yola çıkan Mahallemizin takımı Orhaniyespor ile lokomotif branşımız olan futbolda son haftaya lider girme başarısı göstererek tüm futbol otoritelerinin saygısını kazandık," ifadelerine yer verildi.

"Birçok branşta faaliyet gösteren Orhaniyespor varsa herkes için var şiarı ile yola çıkan Mahallemizin takımı Orhaniyespor ile lokomotif branşımız olan futbolda son haftaya lider girme başarısı göstererek tüm futbol otoritelerinin saygısını kazandık. Son maça şampiyonluk parolası ile çıktık maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Rakiplerimize nazaran çok daha düşük bütçe ile tüm futbol kamuoyuna keyif veren bir futbol seyrettirdik. 50. Yılımızda bu serüvende yanımızda olan birlik ve beraberliği ile tüm Bursa'ya örnek olan 7'den 70' e tüm Orhaniyespor Mahallesi sakinlerine, son dakikaya kadar mucadele eden teknik ekibimiz ve futbolcu kardeşlerimize, nereye gidersek hep yanımızda olan kadın taraftar grubumuz Konsey Orhaniye'ye, maddi manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen her zaman yanımızda olan sponsorlarımıza iş insanlarına, maçın oynandığı Veysel Karani stadında seyirci rekoru kıran coşkusu ve yaratıcılığı ile örnek cefakar taraftarlarımız HERGELE MEYDANI grubuna, takımımız etrafında birleşen tüm İnegöl halkına şükranlarımızı sunuyoruz. Süreç sonunda üst lige yükselen Fethiye İdmanyurdu ve İznikspor'a başarılar diliyoruz Bursa'mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyoruz."

Açıklamada, son maçta alınan sonucun hayal kırıklığı yaratsa da, takımın ve destekçilerin gösterdiği birlik ve beraberlik duygusu övüldü. Ayrıca, BAL'a yükselen Fethiye İdmanyurdu ve İznikspor'a başarılar dilendi ve bu takımların Bursa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inanç belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi