Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yaptırılan kapalı pazaryeri Mer-Pa'da Cumartesi günleri kurulan 2. El oto pazarı vatandaşlardan yoğun talep görüyor.

Araç alım-satımı yapanların mekanı haline gelen oto pazarı, bu hafta yoğun günlerden birini yaşadı.

Arabasını satmak isteyen ile araba almak isteyeni buluşturan pazarda insanlar kapalı ortamda rahat bir şekilde araç alıp satabiliyor.

TÜPLÜ ARAÇLAR İLGİ GÖRÜYOR

Her marka ve modelde araçların bulunduğu pazarda herkese ve her bütçeye göre araç bulmak mümkün.

Altın Fiyatlarında Son Durum: 16 Mayıs Güncel Fiyatlar Altın Fiyatlarında Son Durum: 16 Mayıs Güncel Fiyatlar

Eski ve yeni modellerin sergilendiği 2. el açık oto pazarında satışa çıkan araçlardan en çok rağbeti ekonomikliği nedeniyle tüplü araçlar görüyor.

Sıkı pazarlıkların yapıldığı pazarda hafta sonu araç ve vatandaş yoğunluğu yaşandı. Oto pazarına alıcıdan çok gezen ve vakit geçiren vatandaşların geldiği görülürken, satışa sunulan araç fiyatları ise 6 bin TL ile 110 bin TL arasında değişti.

HERKES UCUZ VE İYİ ARABA ARIYOR

Araçlarını satışa çıkaranlardan bazıları vergilerin yüksekliğinden yakınırken, bazıları ise ihtiyaçlarını karşılamak için araçlarını satışa çıkardıklarını vurguladılar.

Araç satıcıları, "Pazarda araç satan çok ama alan kimse yok. Herkes ucuz ve iyi araba arıyor" dedi.

ARAÇLARIN FİYATLARI YÜKSEK

İkinci el oto pazarında fiyatları pahalı bulduklarını belirten bazı vatandaşlar ise:

"Araç almak için pazara geldik. Şu anda almak istediğimiz araçların fiyatları yüksek. Şimdilik sadece izlemekle yetiniyoruz" derken, da, Şuanda otomobil almanın tam zamanı ama nedense kimse fiyatları beğenmiyor" diye konuştular.