Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından sızma ve saldırı girişiminde 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin ise yaralandığını açıkladı. Ayrıca, operasyonlar sırasında 6 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin ise yaralandığını açıkladı.

MSB'den yazılı açıklamaya göre, bölücü terör örgütü mensupları tarafından Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde sızma ve saldırı girişiminde 1 asker şehit oldu, 4 asker ise yaralandı. Yaralanan askerler hastanelere sevk edilerek tedavilerine başlanıldı.

6 terörist etkisiz hale getirildi

Ayrıca açıklamada, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtilerek bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.

Arda Güler'den U14 Milli Takımına Ziyaret! İnegöllü Arda ile Bir Araya Geldi Arda Güler'den U14 Milli Takımına Ziyaret! İnegöllü Arda ile Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Merkezi