Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada; "AK Parti İlçe Başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte emniyet mensubu arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Nihayetinde bir takvim yılı bitiyor. Dünün bu akşamla çok bir farklı yok. Belki artık yaşımızı söylerken bir yaş ilerisini söyleyeceğiz. Ama takdir edersiniz ki birileri evlerinde sıcacık otururken, fedakarane bir şekilde bu şehrin huzuru ve güvenliği için 24 saat çalışan insanlar var. Özellikle bu noktada asayiş için önem arz eden ve 24 saat gözetlenen bir nokta. Bizler de güvenlik görevlisi polis arkadaşlarımıza bir selam verelim istedik."

Eski Bakan evinde ölü bulundu Eski Bakan evinde ölü bulundu

"Ben 2017 yılının ilçemiz için Bursa'mız için ülkemiz için ve tüm İslam alemi için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 2016'da gerçekten sıkıntılar yaşadık. Şehitlerimiz oldu. 15 Temmuz darbe kalkışması gibi lanetlediğimiz bir olayı yaşadık. Devamında ve şuanda içeriden ve dışarıdan yapılan baskıyı da hep birlikte görüyoruz. Başta çok değerli Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimiz ve milletimizle bu sıkıntılar aşılacak. Bizi Mısır, Suriye, Filistin gibi yapmak isteyenler amacına ulaşamayacak" dedi.
Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise Belediye Başkanı Aktaş ve beraberindeki Ak Partili ekibe teşekkür etti. Konuşmaların ardından Aktaş ve Demirel, emniyet mensuplarına tatlı ikramında bulundu.