Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor? Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor?

VATANDAŞA 'EVET' ÇAĞRISI
Starwood A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldız'ın misafiri olan AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin, 16 Nisan'da yapılacak olan referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Referandum sonrası yeni bir dönemin başlayacağını belirten Milletvekili Şahin,
"İnşallah ülkemiz, 35 gün sonra gerçekleşecek referandumda yepyeni bir ufka yelken açacak. Tüm hemşerilerimizden referandumda ülkenin birliği, beraberliği, selameti, güçlü ve lider Türkiye'nin oluşması, kararlı, isabetli, mazlumların yanında olan ve mazlumların sesini yüksek sesle haykıran bir Türkiye'nin dünyada yer alması için evet demeye çağırıyorum."
HİZMETLİ GÜNLER
"İnşallah milletimiz, ülkemizin geleceğine referandumda giderek ortak olacaktır. Ve bundan sonra hükümet krizlerinin, milletvekili pazarlıklarının, bakan pazarlıklarının olmadığı, zamanın boşa israf edilmediği, hükümetin bir an önce iş ve işleme başlayarak ülke insanına hizmet ettiği günleri hep beraber görecek ve yaşayacağız" dedi.
İSTİHDAM DOSTU
İşadamı Mehmet Yıldız'ın referandumda 'evet' demesini de değerlendiren Şahin, "Mehmet ağabeyin, Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu istihdam seferberliğine 'evet' cevabı vermesi ve referandumda ülkemizin makus talihinin değişecek olmasından dolayı kendi varlığıyla, etrafıyla 'evet' diyerek bu anayasa değişikliğine destek vermesidir. Müteşekkiriz."
"Ülkemizin en önemli sanayicilerinden bir tanesi. Çalıştığı iş alanında da Türkiye'nin en önemli üreticilerinden biri.
İstihdam dostu, işçi dostu, yaşadığı şehre faydalı, insanlara saygılı ve bu özelliklere sahip bir insanın ülkemizin Cumhurbaşkanının milli istihdam seferberliğine evet demesi bizim için çok anlamlıdır. Gönülden teşekkür ediyoruz."
İSTİHDAMA EVET, REFERANDUMA EVET
"Yapmış olduğu eğitim faaliyeti desteğinin de çok önemli bir kazanım olduğunu ifade ederek kendisine teşekkür ediyoruz. Bu konunun Mehmet ağabeyin hayır sayfası tarafında kapanmadığını biliyoruz.
Allah ona verdiği müddetçe o da ülkesine, ülkesi insanına, ülkemizin toprağına mutlaka daha güzel şeyler kazandıracaktır. Bugün istihdama evet, referanduma evet demenizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.