Canlı renklerin hakim olduğu Colorium Serisi, Saloni mağazalarındaki yerini aldı. Huzur ve mutluluk veren mekanlar yaratmak amacıyla Colorium'u tasarlayan Saloni, rengarenk desenleriyle baharın hayat veren enerjisini yaşam alanlarına getiriyor. Doğanın eşsiz güzelliklerini etnik ve modern desenlerle evlerde buluşturan Colorium Serisi, evlerdeki sıradanlıktan sıkılanlara, farklı olmayı sevenlere özel yaşam alanları sunuyor.

Mikro İhracat Nedir? Küçük Adımlarla Küresel Pazarlara Açılın! Mikro İhracat Nedir? Küçük Adımlarla Küresel Pazarlara Açılın!

EĞLENCELİ, RENKLİ KİŞİLİKLERİN TERCİHİ

Çiçekli ve geometrik desenlerini yanı sıra pop art tasarım detaylarıyla eğlenceli desenlerin yer aldığı Colorium Serisi, eğlenceli, renkli kişiliklerin tercihi...

Modern ve klasik tarzın aynı anda yorumlandığı minimal, renkli ve eğlenceli aksesuarlar ile tamamlanan Colorium Serisi, evinde yaşam enerjisini ve coşkuyu arttırmak isteyenler için ideal. Cıvıl cıvıl renkleriyle, zigon sehpalar, dresuarlar, tablolar, puflar, berjerler, sandalyeler, yastıklar, birer sanat eseri misali yaşam alanlarına değer katıyor.

Fuşyanın morla, şeker pembesinin sarıyla, yeşilin kırmızıyla buluştuğu tasarımlarda, zıtlıkların sıra dışı uyumu evlerde karnaval havası yaratıyor.