Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 2013-2014 sezonunda oynanan Amatör Küme A takımlar ve yaş gruplarında şampiyon olan takımlara kupalarını düzenlenen törenle verdi. Bu yıl 193 takım 11 kategoride mücadele ederken, yaklaşık 4800 müsabaka oynandı ve gruplarında şampiyon olan toplam 83 takıma kupaları verildi.

EMEĞİ GEÇENLERİ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Açılış konuşmasını yapan BASKF Başkanı Cemal Vardar “2013-2014 sezonunda çok başarılı bir sezon geçirdi ve oynanan 4800 dolayında maçın ardından şampiyon olan takımlarımız belirlendi. Mutlu sona oluşan bütün takımlarımızı kutluyorum. İlimizden Türkiye Şampiyonasına katılan takımlar önemli başarılara imza attı. İnegölspor U-17 yaşta Türkiye 3.sü, Arabayatağıspor U-14 yaş grubunda Türkiye Şampiyonu, U-12 yaşta Bursaspor Türkiye Şampiyonu oldu. Bu başarıları elde etmemizde bizlere oynatmış olduğumuz müsabakalarda tesisleri sporumuzun hizmetine sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu kadar müsabakanın oynanmasında emeği geçen başa Futbol İl Temsilcisi Osman Kılıç olmak üzere Tertip Komitesi üyelerine, hakemlerimize, saha komiserlerimize ve emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

İLİMİZİ SPOR KENTİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise şunları söyledi: “Herkes tesislerin hizmete girmesinden söz ediyor. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçe belediyelerimizle birlikte ilimizi spor kenti yapma planlarımızı kademe kademe hayata geçirmeye çalışıyoruz. Her mahallede müsabaka oynanır sahaları hizmete soktuğumuz günden itibaren takip ettiğim kadarıyla oynanan müsabakalarda son derece başarılı sonuçlar alındığını görüyorum. Bu da beni ve çalışma arkadaşlarımı son derece mutlu ediyor. Önümüzdeki günlerde bunların daha da çoğaldığını göreceksiniz. İlimiz gerçek anlamda spor kenti olacaktır. Başarılı olarak kupa almaya hak kazanan kulüplerimizi kutluyordum. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

4800 ÖNEMLİ BİR RAKAM
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ise 4800 dolayındaki müsabakanın ilimiz için çok önemli bir rakam olduğunu belirtip, “Sadece futbolda oynanan bu sayının Türkiye genelinde ilk sıralarda yer aldığını çok iyi biliyorum. Bu kadar müsabakayı oynatan başta BASKF olmak üzere tüm taban birliklerini kutluyorum ve bu müsabakaların oynandığı tesisleri her yönüyle hizmetimize veren Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.