Taşkın yaptığı açıklamasında;"Yeni yönetim kurulu, yeni bir teknik ekip ve yeni bir takımla başladığımız yeni sezonda 5 haftayı geride bıraktık. 5 hafta sonunda ortaya çıkan tablo karşısında yaşadığımız hayal kırıklığı karşısında bazı istemediğimiz şeyler yaşandı. Ancak şanlı tarihimizde daha önce de buna benzer yaşadığımız sıkıntılı süreçlerde her zaman bir ve bütünlük içerisinde el ele kola verip kenetlenerek sıkıntılardan daha da güçlenerek çıkmasını hep bildik. Şimdi Pazar günü çok önemli bir maça daha çıkacağız. Tabi bu maç bizler için ölüm kalım maçı değil ancak sezon başında koyduğumuz hedefler doğrultusunda ilerleyebilmemiz için kaybetmememiz gereken bir maç."

Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi! Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi!

SAMSUNSPOR TARAFTARI GELİYOR

"Bizler İnegölspor taraftarları olarak Pazar günü tribünleri hınca hınç doldurup takımımıza bu süreçte 12. adam olarak tam destek vermeliyiz. Bildiğiniz gibi Samsunspor kendilerine ayrılan yerlerin biletlerini tamamen aldı. Buradan tüm İnegölspor camiasına abilerime kardeşlerime çağrıda bulunmak istiyorum. Başka İnegöl, başka İnegölspor yok. Ne diyordu Necip Fazıl, 'Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!"

"Pazar günü takımı yalnız bırakmayalım. Şuna açıkça inanıyorum, Pazar günü Samsunspor maçını alacağız. Sizlerde Pazar günü tribünlerde takıma olan inancınızı gösterirseniz takımı yalnız bırakmazsanız göreceksiniz ki bu maçtan 3 puan ve galibiyetle ayrılarak ligde yepyeni bir sayfa açarak hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlar ile yolumuza devam edeceğiz. Şampiyonluk isteyen Pazar günü stada gelsin" diye konuştu.