PFDK, İnegölspor'a 1 maç ceza verdi. Teknik Direktör İsmail Güldüren 1 maçtan, golcü oyuncu Eren Açıkgöz de 2 maçtan men cezası aldı.
SANCAKTEPE MAÇINDA SEYİRCİ YOK
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada; İnegölspor Kulübünün, 04.12.2016 tarihinde oynanan İnegölspor - Eyüpspor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada İnegölspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 4.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına"
EREN'E 2 MAÇ CEZA
"Aynı müsabakada İnegölspor Kulübü antrenörü İsmail Güldüren'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6.500 tl para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada İnegölspor Kulübü sporcusu Eren Açıkgöz'ün, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı