Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu

BÜYÜK COŞKU
Yenişehir Belediyespor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden ve Gençlergücü'nün ardından Bölgesel Amatör Lig'e yükselen ikinci İnegöl takımı olan Kurtuluşspor'da maç sonu büyük coşku yaşandı.
KİMSE İNANMADI
Başkan Talha Öziş, maç sonu yaptığı açıklamada; "Biz sezon başında bu takıma güvendiğimizi söyledik. Bizden başka kimse güvenmedi. İlk yarıyı altıncı bitirirken de güveniyorduk. Son maçı 4-0 gibi net bir skor aldık. Artık BAL ligine çıktık. Oyuncularımız ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz" dedi.
İDDİASIZ OLAMAZDIK
Kurtulusşpor'u Bölgesel Amatör Lig'e çıkartan Teknik Direktör Murat Endes ise; "Sezon başında kadromuzu yaptığımızda kimse bizden başarı beklemiyordu. Kümede kalınsın, Play-Off zorlanırsa zorlansın anlayışı vardı. Ben sezon başında biz bu sene iddiasız olamayız dedim. Sonuna kadar böyle geldik. Yöneticilerimiz, futbolcularımız, taraftarlarımız büyük emek verdiler. Final maçına kadar geldik. Final maçları hataların değerlendirileceği bir maç... Sabır, mücadele, dengenin maçı. Çocuklar iyi mücadele ettiler. Fırsatları, duran topları değerlendirecektik, değerlendirdik. İnegöl camiasına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
BAŞARACAĞIMIZI SÖYLEDİK
Genel Kaptan Olcay İleri ise başından sonuna kadar başaracağını söylediklerini kaydederek; "Hepimiz canı gönülden çok istedik. Sonunda şampiyonluğa ulaştık" ifadelerini kullandı.
İNEGÖL'E HAYIRLI OLSUN
Takım kaptanı Gökhan Bağdemir ise şunları söyledi: "Sadece bu 90 dakika değil, 27 maçtır aynı hırsla oynadık. Tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim. Yöneticilerimiz bizleri 27 hafta hiç yalnız bırakmadı. İnegöl'e hayırlı olsun"