İnegöl ziyaretinde ilçe teşkilatı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaşı ziyaret eden Sedat Yalçını partililer karşıladı. İlk olarak teşkilat binasını ziyaret eden Yalçın ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanı Alinur Aktaş"ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette yaptığı konuşmada Yalçın, "Görevde olduğumuz süre içersinde bizler hükümet politikalarını kamuoyuna en uygun bir şekilde aktarmanın yanında Bursa"nın temel konulardaki yatırımlarıyla ilgili çalışmaları yakından takip ettik. Bu çalışmaları yürütürken teşkilatlarımızın çok yakın ilgisiyle birlikte bu süreçleri birlikte yürüttük. İnegöl teşkilatının disiplinli çalışmaları ve açıkladıkları yatırımları zamanında önce hayata geçirerek yüksek bir performans sergilemeleri bizler için çok önemli. Bu ziyaret vesilesiyle başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş"a çok teşekkür ediyoruz. AK Parti döneminde sağlanan istikrar döneminde kamuoyu yararına önemli çalışmalar yapıldı. Gerek belediyemizin gerekse il genel meclisimizin İnegöl"de yaptığı güzel çalışmalar var. Görev süresince süren üst düzey diyalogumuzun bundan sonraki süreçte de aynen devam edeceğini ifade etmek istiyorum."dedi.

İmamoğlu’ndan ‘Gazze’ tepkisi İmamoğlu’ndan ‘Gazze’ tepkisi

Basın mensuplarının "Bu ziyarete kongre öncesi destek turu diyebilir miyiz"" sorusuna Yalçın şu cevabı verdi, "Teşkilatlarımızla delegelerimizle buluşuyoruz. Öğrenmek istedikleri hususlar varsa öğrenmek istiyorum. Birde hem Bursa"da yaptığımız dikkat çeken çalışmalar oldu. İnegöl ve diğer ilçelerle birlikte güzel çalışmalara imza attık. Bu güzel çalışmaları hep birlikte sürdürmek istiyoruz."

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Çok değerli il başkanımızın ekip arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyaretten duyduğum memnuniyeti özellikle ifade etmek istiyorum. Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi Bursa ve ilçelerinde yapılan güzel çalışmaları bu teşkilatın gayretleri ile ortaya çıkmış çalışmalardır. Bu başarıda herkesin karınca kararınca bir katkısı vardır. İnegöl merkezden sonra en dinamik ilçesi. Son seçimlerde İnegöl gerçekten önemli bir performans gösterdi. Biz bu çıtayı daha yükseğe taşıyabilmek adına gece gündüz çalışıyoruz. Ben il başkanımıza kolaylıklar diliyorum. Bursa gibi bir ilin il başkanlığını yapmak kolay değil. Biz kendisinden her zaman yakın ilgi ve alaka gördük. Bu nedenle kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah 22 Nisan sürecinin şahsına, bizlere ve Bursa"ya hayırlar getirmesini diliyorum."diye konuştu.