ERTAN SÜTÇÜ KİMDİR?

1973 Artvin doğumluyum. 38 yıldır İnegöl'de ikamet ediyorum Artık İnegöllüyüm diyebilirim..Altı yıl öğretmenlik, 8 yıl futbol antrenörlüğü ve 5 yılda spor salon işletmeciliği yaptım Sektöre bundan 11 yıl önce öğretmenliği bırakarak girmiş oldum. Büyük özveri ve gayretle, idealist yapımızla, Hamdolsun gün itibarıyla sektörün en başarılı en kaliteli firmaların içinde yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz

HUZUR İNŞAAT

Huzur İnşaat hakkında bilgiler veren Sütçü; "Huzur İnşaat kooperatif süreci ile başladı sektöre. Karanfil 1, Karanfil 2, Kardelen, Ferah Evler bu kooperatif süreci içerisinde yapılan yapılardır. Kooperatiflik içerisinde sektöre ciddi katkılar yaptık.

Karanfil 1 ve Karanfil 2 projesi bugün dahil herkes tarafından takdir edilen bir proje. 18 dönüm alan içerisinde 96 daire yaptık. 220 metrekarelik daireler geniş iç alan ferahlığı olan şuan İnegöl'ün en örnek projelerinden bir tanesi. Yine Kardelen sitesi mimari açıdan dönem için ilklerden bir tanesiydi.

Biz şirket olarak ise Ab-ı Hayat evleri projemizle başlamış olduk. 60 dairelik bir projeydi, bu projede de yine İnegöl'ün ilklerinden bir tanesini gerçekleştirdik. Bir katta 4 dubleks daire oluşturduk. 3+1 büyüklüğünde dubleks daire oluşturduk. Akabinde Huzur inşaata kimlik kazandıran Şehr-i Huzur projemizi başlattık" dedi.

ŞEHRİ HUZUR PROJESİ

İnegöl'de ciddi ses getiren Şehr-i Huzur projesi hakkında da konuşan Ertan Sütçü; " İnegöl'ümüzün ve Bursa'nın en güzel projelerinden birini gerçekleştirdik hamdolsun.Proje sürecinden uygulamasına varasıya kadar büyük bir mücadele ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz bir proje olmuştur.

Villa konseptinde mimari özellikleri ile farklılığını ortaya koymuştur.

Güncel Altın | 3 Mayıs Güncel Altın Fiyatları Güncel Altın | 3 Mayıs Güncel Altın Fiyatları

İnegöl'ün ilklerinden olan 54 metrekarelik ve birbirini görmeyen balkonları ile galeri boşluklu salonları , geniş ve ferah odaları ile yüzme havuzu ,sauna , buhar odası ve fitness salonları ile sürekli bir yaşam alanı oluşturduk

bu projenin gerçekleşmesinde emeği olan herkese ve özellikle mimarımız Şenol Şimşek Bey'e teşekkür ediyorum.Yine bu projemize yakın ilgi gösteren ilçe halkımıza ve kısa zamanda satışını gerçekleştirmemize katkı sunan müşterilerimize teşekkür ediyorum.

Tabi ki müşterilerimize daha uygun fiyatlarla ev sahibi yapmak istiyoruz fakat gerek arsa fiyatlarındaki yükseliş gerekse de inşaat malzemelerine gelen zamla birlikte fiyatlar da yükseldi.Ama hamdolsun Huzur İnşaat olarak kaliteden vazgeçemiyoruz.Müşteri memnuniyetini kaliteli yapılar ortaya koyarak gerçekleştireceğimize inanıyoruz .Şehri huzur projemiz de vizyonuyla inşaat sektörüne ve yaşadığımız şehre katkısı ile bizleri gururlandırıyor. Sektörle ilgili yapmış olduğumuz bu röportajdan dolayı size ve Genç Ajans ailesine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

VİLLA HUZUR

İnegöl'ün en özel projelerinden biri olan Villa Huzur'da artık sona gelindi. 2018 sonunda 14 villanın inşaatı sona erecek ve Huzur İnşaat tarafından sahiplerine teslim edilecek. Huzur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sütçü, projedeki son durumu ve Huzur İnşaat olarak bundan sonraki süreçte yapacakları yatırımları paylaştı.

Sütçü; "Şehri huzur projemizin hemen yanında arsa alımı gerçekleştirerek oraya da 14 adet villa bulunduran projemizi çizdik. Bu villalarda gerek mimarisiyle gerek de iç tasarımıyla villa anlayışını değiştirdik.3 ayrı noktada galeri boşluğu olan villamızda galeri boşluğundan dolayı oluşan yüksek tavan özelliği ile salonda oturduğunuz zaman 6 metrelik bir tavan görselliği ve şöminenin de yer aldığı büyük camekan yapılarla ferah bir proje gerçekleştirilmiştir.

Binadan içeri girdiğimizde önümüze büyük bir galeri boşluğu geliyor bu sayede çatı katından gün ışığı içeri girerek daha ferah ve geniş görünmesini sağlıyor. Dış mimari olarak da Şehr-i Huzur'dan esinlendiğimiz bir proje oldu, gerek dış cephe kaplaması, gerekse çevresinde kullanmış olduğumuz donatla çok güzel bir görünüme kavuşmuş olacak.

Şu an Villa Huzur projemiz; kaba inşaat işlemi tamamıyla bitti ince sıva işlerine başladık. Nasip olursa yılsonunda bu projemizi de tamamlayıp teslim etmiş olacağız. Şehri huzur projemizle alakalı bütün satışlarımızı gerçekleştirdik. Bundan dolayı da ben ayriyeten ilçe halkımıza, bize teveccüh gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum. Şuan villa huzur projemizin de 14 adet villanın yarısını satmış olduk bu da güzel bir adım. İnsanlar bu konuda bize güveniyor ve tereddüt etmeden konutlarımızı alıyor. Bunun ana sebebi de kaliteden ödün vermeden yaptığımız iş ve insanlara verdiğimiz güvenden kaynaklanmaktadır

Bu projelerin arkasından insanlarımıza yapılan hizmetin en büyük ibadet olduğu şuuruyla farklılığımızı , güvenirliliğimizi , kalitemiz devam ettirerek yeni projeler gerçekleştireceğiz inşallah.Şu an yaptığımız ön araştırmalar neticesinde Bursa-Mudanya ve İnegöl'ümüzün farklı noktalarında yeni vizyon projeler ile halkımızı buluşturacağız inşallah" şeklinde konuştu.