1986 yılında vatani görevini yaptığı Siirt Eruh'ta düzenlenen terör saldırısında şehit olan Şehit Er Cemaleddin Kolay, İnegöl'ün ilk Güneydoğu şehidi olarak tarihe geçerken, şehidimizin annesi Şükriye Kolay tedavi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

İnegölspor tribün lideri Tevfik Taşkın'ın kayınvalidesi olan şehit annesinin cenazesi önceki gün Kozluca Mahallesi camiinde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığındaki şehit oğlunun yanına defnedildi.

Kabine'nin gündemi yine yoğun Kabine'nin gündemi yine yoğun

Cenaze namazına; Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü İlhami Araali, Belediye Başkan yardımcıları Alper Taban ve Eşref Yiğit, AK Parti ilçe Başkanı Adem Demirel, MHP ilçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Bursa Şehitler ve Gaziler Dernek Başkanı, İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Tahsin Hasanoğlu ile kalabalık cemaat katıldı.