Anasınıfı öğrencilerinin sene boyunca yoğun çaba göstererek hazırladıkları çalışmalarla derslerde edindikleri becerileri, sergileme fırsatı buldukları etkinlikte, öğrenciler ve veliler birlikte keyifli bir gün geçirdiler.

BİRLİKTE EĞLENDİLER

Sergide, yüz boyama, balon katlama, palyaçolarla etkinlik, serbest resim köşesi ve deney köşesinde eğlenceli zaman geçiren öğrenciler, öğretmenleri ile de dolu dolu bir gün geçirerek eğlencenin tadını çıkardılar.

GURUR DUYDULAR

Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülser Çınar rehberliğinde yaptıkları resimlerle, Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Yasemin Salık ve Derya Çetin rehberliğinde ahlak bilgisi derslerinde hazırladıkları çalışmaları, velileriyle paylaşan öğrencilerin yaşadıkları gurur da gözlerinden okunuyordu.

MİNİ DEFİLE

Anasınıfı Öğretmenleri Sare Manavoğlu ve İsmet Mutlu rehberliğinde ana sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları renkli çalışmalardan oluşan sergi sonunda, atık materyallerle tasarlanmış kıyafetlerden oluşan defilede de öğrenciler ne kadar özgüven sahibi olduklarını bir kez de velilerine göstermiş oldular. Velilerinden büyük beğeni ve alkış alan öğrenciler mutlu bir gün geçirmenin keyfini sürdüler.

ONLAR DA BİRER BİREY

İşte İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü İşte İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü

Etkinlikle ilgili değerlendirme yapan Okul Müdürü Serdar Acar, bu tür etkinliklerin minik öğrencilerin de birer birey olduklarını çevrelerine gösterme açısından oldukça yararlı olduğunu ifade ederek, öğrencilerin kendilerine ait çalışmaları sergilemeleri, bunları tanıtmaları ve topluluk içinde görev almalarının sağlıklı bir birey olma yolunda önemli bir adım olduğunu söyledi.