ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilcisi Uğur Çiçek, yaptığı açıklamada;

"İlçe halkımız yardım konusu ulunca, hemen bir seferberlik ilan edilmişçesine bu yardımlara canı gönülden destek veriyor. Suriye'de ve tüm dünyadaki yardıma muhtaç, bin bir türlü eziyet ve sıkıntı çekerek yaşamını sürdürmeye çalışan kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun.

HALEP GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE YANIYOR

Gözümüzün önünde yanan bir Halep var. Binlerce insan ölüyor ve biz sadece dua edip oturamayız. Duamız olacak elbette ama bizde elimizden geleni yapıp, onların en azından zaruri ihtiyaçlarını karşılamak için bu tür faaliyetlerde bulunmalıyız. Biz toklukla imtihandayız, onlar ise açlıkla imtihandalar. Biz rahatlıkla, keyifle, vermekle imtihandayız, onlar ise zulümle, işkence ile almakla imtihandalar.

HESABIMIZ ÇETİN

Allah CC Ümmet-i Muhammedin yar ve yardımcısı olsun. Bizim hesabımız daha çetindir. Biz Beşir Derneği olarak niyet ettik; Kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi olmaya ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşmaya, sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmaya, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmeye" dedi.

SURİYE'YE KAYITSIZ KALMADILAR

Kırmızı et üretiminde artış! Kırmızı et üretiminde artış!

Yapılan yardımlara ilçe halkının ve özellikle İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin çok büyük katkısı olduğunu ifade eden Çiçek, şöyle devam etti:

"İlçe halkımız yardım konuları olduğu zaman, buna kayıtsız kalmayarak elinden geleni yapmaya çalışıyor. Suriye'ye de kayıtsız kalmadılar. Ben ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum.

İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden çok büyük katkı gördük. Bu TIR'ın hazırlanmasında çok büyük emek sarf etti. Allah hepsinden razı olsun. Allah hizmetlerini kabul etsin"