Kent müzesindeki serginin açılışının ardından basın mensupları, Mesut Efe'ye İnegöl'deki yatırımları sordu.

İNEGÖL'E YATIRIM MÜJDESİ

2016 yılında yatırımlarını 3 kata çıkaracaklarını ifade eden Mesut Efe:

"2016'dan itibaren 2015 döneminde yapmış olduğumuz yatırımların bütçesel olarak düşündüğümüzde yaklaşık 3 katına çıkarıyoruz. Yani böyle bir talebimiz oldu, enerji piyasasını düzenleme kurulundan.

Altın Fiyatlarında Güncel Durum | 8 Mayıs Güncel Altın Fiyatları Altın Fiyatlarında Güncel Durum | 8 Mayıs Güncel Altın Fiyatları

Belediye başkanımızla az önce ziyaretimizde çeşitli yatırımlardan birazcık bahsettik. Müşterilerimize daha sağlıklı hizmet verme adına şuanda hizmet veren işletme binamızın olduğu yerde yeni bir hizmet binası yapıp daha insancıl koşullarda hizmet vermek istiyoruz." Dedi.

19 KÖYE YATIRIM YAPILIYOR

Geçtiğimiz Ocak ayında kardan etkilenen 19 köyün elektriksiz kaldığını da anımsatan Mesut Efe;

"Önce kırsaldan başlamak suretiyle 2016'dan itibaren hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Ocak ayında doğa afet gibi bir şey yaşadık. Etkisi İnegöl'de biraz fazla oldu. Burada yaşanan hadiseden dolayı gerekli önemleri almak koşulu ile projeler geliştirdik.

Bunlar ile ilgili projeler tamamlandı geçiş güzergahındaki kamulaştırma süreci devam ediyor. Bu süreç sonunda 19 etkilenen köyle alakalı projemizi hayata geçireceğiz. Akabinde yeni İnegöl dediğimiz bölgelerde tesisat yapı çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

Belediye başkanımızla bir görüşme yaptık. Belediyenin düzenleme yapmayı düşündüğü bölgeleri biz de eş zamanlı girip binalar yapılıp insanlar taşınma esnasında biz de enerji verip hazır olacağız." diye konuştu.