İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı görevinden istifa eden Yavuz Uğurdağ, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlçe Teşkilatına yaptı.

Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor? Ahmet Bereket yeni parti mi kuruyor?

Parti yöneticilerine dosyasını teslim eden Yavuz Uğurdağ, "Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler şehrimize birçok sivil toplum nezdinde, ticari kuruluşlarda sosyal faaliyetlerde bulunmuş bir kardeşinizim. Bugüne kadar çok İnegöllü hemşerilerimiz sanayici esnaflarımız bize birçok konuda destek verdiler. Bizde STK'larda gerekse diğer kuruluşlarda şehrimize hizmet etmeye devam ettik. Bundan sonraki süreçte de amacımız isteğimiz yine şehrimize halkımıza hizmet etmeye devam olacaktır. Bu noktada Allah'a çok şükür bilgi ve tecrübeye sahip olduk."

"İnşallah bu tecrübe bilgi birikim bizim için avantaj olacaktır. Ben birçok şehirde faaliyet gösteren esnafımıza tüccarımıza hizmet eden kurumlarda başkanlık yönetim kurulu üyeliği yaptım bundan sonrada şehrimizin tümüne, halkımıza hizmet etmek olacaktır. Bu kararım öncelikle partime şehrimize bize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizim amacımız arzumuz hizmet odaklı olacaktır. Bizim makam mevki derdimiz yok. Allah'a şükür eğer rabbim de parti büyüklerimiz de uygun görürse bu noktada hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu noktada adımlarımızı atıyoruz hiç çekimser kalmıyoruz. Kanun süreci meclisten komisyonlardan geçti orada aday adaylığı yada adaylık sürecinden sonra İTSO başkanlığı görevine dönme hakkı verildi. Bu makamlar hizmet etmek içindir, hizmete talip olanlar bunları göze alırlar bu noktada sıkıntımız yok" diye konuştu.