PERSONEL BULUŞMALARINA DEVAM
Farklı müdürlüklerde görev yapan personelle bir araya gelerek belediye hizmetleri, şehrin sorunları ve ülke gündemine ilişkin konuları istişare eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Umuteli Sosyal Yardım Merkezi'nde görevli personel ile bir araya geldi.
ÇALIŞANLARIN GÖRÜŞLERİNİ ALDI
Umuteli Sosyal Yardım Merkezi'nin Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde bulunan gıda ve giyim bankasında gerçekleşen personel buluşmasında, Aktaş, birimin çalışmalarıyla ilgili personelin görüş ve düşüncelerini sordu.
GÜNDEM KONUŞULDU
Görüş ve önerilerini paylaşan personele İnegöl ve İnegöl Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini de soran Aktaş, son olarak ülke gündemini ele aldı.
Belediye personelinin moral ve motivasyonunu arttırarak düşünce ve fikirlerini ilk ağızdan dinleme imkanı sağlayan sohbet toplantısının sonunda Başkan Aktaş, mesai saatlerinin dışında davetini geri çevirmeyip kendisine vakit ayıran personele teşekkür etti.

Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu! Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu!