İnegöl ve Türk mobilya sektörünün öncü markalarından biri olan Weltew Home, Türkiye'nin en çok izlenen programı Survivor All Star'da boy gösterdi! TV8 ile yapılan işbirliğinin ilk meyvelerinden biri olan ödül oyunu sunumu, bu akşam saat 21.45'te ekranlara geldi.

TV8 ekranlarında yayınlanan ödül oyununda Weltew Home, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Yeni koleksiyonlarından Bodrum esintileri taşıyan Weltew Lounge'ın da tanıtıldığı advertorial sunumu, TV8'de izleyicilerle buluştu.

Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı... Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı...

Renkli ve heyecanlı bir ortamda gerçekleştirilen ödül oyununda, yarışmacılar Weltew Home ürünlerini kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Oyunun sonunda kazananlar büyük sevinç yaşarken, izleyiciler de Weltew Home'un şık ve modern tasarımlarına hayran kaldı.

Weltew Home'un Survivor All Star'daki bu özel sunumu, markanın geniş kitlelere ulaşmasını ve yeni müşteriler kazanmasını sağladı. Weltew Home, bu iş birliği ile Türkiye'nin en çok izlenen programında yer alarak, sektördeki lider konumunu da pekiştirmiş oldu.

Kaynak: Haber Merkezi