WhatsApp, uzun yıllardır sadık kaldığı tasarımını sonunda değiştiriyor. Yeni tasarımıyla iOS ve Android kullanıcılarına yenilikler sunan popüler mesajlaşma uygulaması, bugün yayınladığı güncelleme ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Güncellemeyle birlikte WhatsApp, yeşil odaklı bir temaya geçiş yapıyor. Yeşil renkli logosuyla tanınan uygulama, artık bildirimler ve butonları da yeşil renkte gösterecek. Özellikle Android kullanıcılarının dikkatini çeken bir değişiklik ise sekme butonlarının yer değiştirilmesi oldu, böylelikle iOS sürümüyle daha uyumlu hale geldi.

Giyilebilir Teknolojiler Ve Akıllı Kıyafetleri Keşfedin! Giyilebilir Teknolojiler Ve Akıllı Kıyafetleri Keşfedin!

Whatsapp, Sadık Kaldığı Tasarımını Baştan Sona Yeniliyor!2

Yenilenmiş tasarımıyla daha düzenli ve akıcı bir deneyim sunan WhatsApp, "Daha karanlık mod" özelliğiyle de kullanıcılarına daha geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Ayrıca, 35 farklı renkten sonra yeni bir renk paletine geçiş yaparak daha koyu tonlara yöneliyor. Bu sayede kullanıcılar düşük ışıkta daha rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilecekler.

Kullanıcıların istekleri doğrultusunda yapılan bu değişiklikler, özellikle koyu modu tercih eden kullanıcılar için memnuniyet verici. WhatsApp'ın simgeleri ve resimleri daha yuvarlak ve hatlı bir tasarıma sahip olacak şekilde güncellenerek estetik açıdan da iyileştirmeler yapıldı.

Whatsapp, Sadık Kaldığı Tasarımını Baştan Sona Yeniliyor!3

iOS kullanıcıları için özel olarak geliştirilen eklenti düzeni sayesinde fotoğraf ve video gönderirken galeriye daha kolay erişim sağlanacak. Ayrıca, kanallar sekmesine eklenen kategoriler ile kullanıcılar iş ve eğlence gibi farklı kategorilere daha kolay erişebilecekler.

WhatsApp'ın bu yeniliklerle dolu güncellemesi, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi