12-13-14 Mayıs 2017 Tarihleri arasında yapılan Wushu (Kung-fu) 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Şampiyonası, önceki gün Bursa Kestel Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final maçlarıyla tamamlandı.

ŞAMPİYONA BİTTİ

Bursa düzenlenen Wushu (Kung-fu) 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Şampiyonası önceki gün Bursa Kestel Kapalı Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarla tamamlandı. Bursa merkez ve ilçelerden 12 kulüp ve 180 sporcunun katıldığı şampiyonanın finallerini Wushu Bursa il temsilcisi Salih Dizdemir, Wushu Bursa il heyet kurulu, Spor kulüp Başkanları ve davetliler katıldı.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

3 gün boyunca tecrübeli hakemlerin görev aldığı nefes kesen müsabakalar sonunda Genç Bayanlar, Genç Erkekler, Büyük Bayanlar ve Erkekler Sanda ile Bayanlar ve Erkekler Taolu dereceye giren sporculara Wushu Kung-fu Bursa İl temsilciliği tarafından madalyaları verildi.

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü

18 SPORCU, 18 MADALYA ve 1 KUPA

İnegöl Eğitim Spor Kulübü Antrenörü Dinçer Değirmenci şampiyona hakkında şöyle konuştu: "Şampiyonaya 18 sporcu ile katılım sağladık. Şampiyona kıran kırana geçti. Çok heyecanlı bir müsabaka oldu. Sporcularımı tebrik ederim. 18 sporcu 18 madalya ile İnegöl'ümüze döndük. Takım halinde gençler ve büyükler katagorisinde 1.lik kupası aldık. 14 birincilik ve 4 ikincilik aldık. Desteklerini esirgemeyen tüm velilerimize teşekkür ederim. Gayemiz topluma yararlı, spor yapan, Kötü alışkanlıklardan uzak duran Ahlaklı gençlik yetiştirmek."