23-24-25 Eylül 2016 Tarihleri arasında Gençler ve Büyükler Taolu-Sanda ve Geleneksel Serbest Stiller Bursa Milli İrade Zafer Kupası Wushu Kung-Fu Şampiyonası, önceki gün Bursa Gürsu Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final maçlarıyla tamamlandı.

ŞAMPİYONA BİTTİ

Bursa'da düzenlenen Gençler ve Büyükler Taolu - Sanda ve Geleneksel Serbest Stiller Bursa Milli İrade Zafer Kupası Wushu Kung-Fu Şampiyonası önceki gün Bursa Gürsu Kapalı Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarla tamamlandı. Bursa merkez ve ilçelerden 16 kulüp ve 210 sporcunun katıldığı şampiyonanın finallerini Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, Wushu Bursa il temsilcisi Salih Dizdemir, Wushu Bursa il heyet kurulu, Spor kulüp Başkanları ve davetliler katıldı.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

3 gün boyunca 17 hakemin görev aldığı nefes kesen müsabakalar sonunda Genç Bayanlar, Genç Erkekler, Büyük Bayanlar ve Erkekler Sanda ile Bayanlar ve Erkekler Taolu dereceye giren sporculara Wushu Kung-fu Bursa İl temsilciliği tarafından madalyaları verildi. Şampiyonada İnegöl Eğitim Spor Kulübü antrenörü Dinçer Değirmencide Wushu Taolu'sunda WuBu Quan sitili ile yarışarak 1.oldu. 43 yaşında olmasına rağmen yarışmaya katılarak sporun yaşı olmayacağını tüm sporculara ve Bursa halkına göstermiş oldu.

10 SPORCU, 10 MADALYA

İnegöl Eğitim Spor Kulübü Antrenörü Dinçer Değirmenci şampiyona hakkında şöyle konuştu: "Şampiyonaya 10 sporcu ile katılım sağladık. Şampiyona kıran kırana geçti. Çok heyecanlı bir müsabaka oldu. Sporcularımı tebrik ederim. 10 sporcu 10 madalya ile İnegöl'ümüze döndük. Takım halinde 3.cülük kupası aldık. 2 birincilik, 5 ikincilik ve 3 üçüncülük aldık. Desteklerini esirgemeyen tüm velilerimize teşekkür ederim. Buradan İnegöl halkımıza bir hatırlatma yapmak istiyorum. Hangi branş olursa olsun çocuklarınızı spora gönderin. Spor çocuğunuza ilk başta ahlak ve özgüven verir. Spor çocuğunuzu kötü alışkanlıklardan uzak tutar"

Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak