Vatandaşlar, meyve sebze haline giden, ağır tonajlı araçların da yoğun olarak kullandığı yolun, asfaltlanmasını istiyor. Kışın çamurun, yazın da tozun çilesini çeken vatandaşlar, bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istiyor.

ASFALT DÖKÜLECEK YOL 250 METRE

Yolda toplanan mahalle sakinleri ile mahalle muhtarı Ercan Uysal, basın açıklaması yaptı. Muhtar Uysal yaptığı açıklamada,

"Bu yolun kışı ayrı dert, yazı ayrı dert. Yazın tozdan, kışın da çamurdan dolayı vatandaş evinden dışarı çıkamıyor. Bunu belediyeye defalarca izah ettik. Bu yolun bir an önce yapılması lazım."

SONUÇ ALAMADILAR

"Birçok kez dile getirdik ama sonuç alamadık. Halkın rahat yaşabilmesi için bu yolun bir an önce asfaltlanması gerek. Halk her gün bana gelip şikayete bulunuyor. Bu yola bir an önce çözüm istiyoruz. Asfalt dökülecek yol sadece 250 metre" dedi.

Mahalle muhtarı Ercan Uysal, Meyve ve sebze haline giden ağır tonajlı araçların da bu yolu kullandığını söyledi.

"YAZIN TOZDAN, KIŞIN ÇAMURDAN BIKTIK"

Mahalle sakinlerinden Abdülbaki Yüzer ise "Defalarca belediyeye söyledik, dilekçe verdik ama yolumuzu yapmadılar. Yolumuzun yapılmasını yetkililerden rica ediyoruz.

Yazın tozdan, kışın da çamurdan bıktık. Çocuklarımız okula giderken büyük zorluk çekiyor. Perşembe ve Cuma pazarına vatandaş buradan gidiyor. Bu yol çok kullanılan bir yol. Yaz ayında da burada tozdan durulmuyor" diye konuştu.

1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor! 1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor!