E-Sporun Yükselişi: Geleneksel Sporlar Tehlikede mi? E-Sporun Yükselişi: Geleneksel Sporlar Tehlikede mi?

ŞEHİTLERE İTHAF ETTİ
Hürriyet Gazetesi Spor Yazarı İnegöllü İsmail Er, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;
"2016 Türkiye Spor Onur Ödülünü vatanımız için şehit olanlara ithaf ediyorum. Çünkü bizlerin huzuru için canlarını verdiler. Bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen Türkiye Spor Ödülleri törende sahiplerini buldu.
Yılın Gazetecisi Onur ödülün verilmesi beni mutlu etti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in elinden almak beni mutlu etti. İnşallah 2017 yılı sadece bana değil tüm ülkemize tüm insanlığa daha mutlu ve hayırlı olur.
Böylesine önemli ödülü bizlerin huzur ve mutluluğu için canını veren tüm şehitler adına alıyor ve onlara ithaf ediyorum" diye yazdı.
ŞEHİTLERE SAYGI GECESİ
Bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen Türkiye Spor Ödülleri, Bomonti Hilton Conference Center'de sahiplerini buldu. Yaşanan son olaylar dolayısıyla ödül törenini ve gala gecesinin ismi "Şehitlere Saygı Gecesi" olarak değiştirilirken, gecede barış ve dostluk mesajları verildi.
Gala gecesine spor camiasında pek çok isim katıldı. Yılın erkek sporcusu Taha Akgül, kadın sporcusu ise Kübra Dağlı seçilirken, yılın kulüp başkanı Fikret Orman ve yılın kulübü de Beşiktaş olarak seçildi.