Kaza, sabaha karşı Körfez ilçesi Sevdikli mevkii İstanbul istikametinde gerçekleşti. Bir kamyonetin, önünde seyreden otomobile arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrildi, otomobil ise bariyerlere çarparak yaklaşık 100 metre sürüklendi.

Genç Gazete  Yürek Yakan Kazada Baba Ve Kızı Öldü (1)-1

Olayı gören diğer sürücüler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri, yaralılara müdahalede bulundu. Kazada, otomobil sürücüsü A.S. ve arka koltukta bulunan kızı S.S. olay yerinde hayatlarını kaybetti. A.S'nin eşi ve diğer çocuğu ile kamyonet sürücüsü ve ailesi hastaneye kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Genç Gazete  Yürek Yakan Kazada Baba Ve Kızı Öldü (3)

Kaza nedeniyle otoyolun üç şeridi trafiğe kapandı. Uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik, jandarma ekiplerinin yönlendirmesiyle kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Kaza yapan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Genç Gazete  Yürek Yakan Kazada Baba Ve Kızı Öldü (6)

Kaza, A.A. yönetimindeki kamyonetin, A.S. hakimiyetindeki otomobile arkadan çarpması sonucu gerçekleşti.

Genç Gazete  Yürek Yakan Kazada Baba Ve Kızı Öldü (7)

Bu Cuma vizyona girecek filmler belli oldu Bu Cuma vizyona girecek filmler belli oldu

Otomobil sürücüsü A.A. ve ailesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla Hatay'a ziyarette bulunmuştu. Tatilin ardından dönüş yolunda bu acı kaza meydana geldi. Jandarma olay yerinde incelemeler yaparken, Cumhuriyet savcısı da soruşturma başlattı.

Genç Gazete  Yürek Yakan Kazada Baba Ve Kızı Öldü (8)

Kaza ile ilgili detaylı incelemeler devam ederken, hayatını kaybeden baba ve kızın cenazeleri, yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edilecek.

Genç Gazete  Yürek Yakan Kazada Baba Ve Kızı Öldü (9)

Kaynak: İHA