Kabine'nin gündemi yine yoğun Kabine'nin gündemi yine yoğun

Açıklamada Zabıta Teşkilatı adına konuşan Zabıta Müdürü Osman Kalkan şöyle konuştu:

"Bu yıl 191.'sini kutladığımız Zabıta Haftası etkinliklerimiz 15 Eylül Cuma günü itibariyle sona ermiştir. Etkinliklerimiz kapsamında Zabıta personelimizle birlikte ilçe protokolümüze ziyaretler yaptık. Düzenlediğimiz araç kortejiyle tüm ilçe halkımızı ve esnafımızı selamladık.

Huzurevimize giderek büyüklerimizle hasbihal ettik, onların duasını aldık. Ayrıca bu etkinlikler kapsamında merhum zabıta personellerimizi kabirlerini ziyaret ettik. Merhum Zabıta Amirimiz Lütfü Dalga'nın ailesini ziyaret ederek akabinde merhum için okutulan mevlide katıldık."

MOTİVASYONLARINI TAZELEDİLER

"Bir hafta boyunca süren çoşkulu kutlamaların Zabıta Teşkilatı olarak dinamizmimizi, motivasyonumuzu ve heyecanımızı tazeleyerek daha üst seviyelere çıkardığını belirtmek isterim. Böylece teşkilatımız stres derecesi yüksek olan görev yoğunluğundan bir nebze olsun uzaklaşarak moral ve motivasyonunu yenilemiştir."

"Zabıta Haftası içerisinde Teşkilatımızın kuruluş gününü kutlayan Başta Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere Kaymakamımız Sayın Ali Akça'ya, Başkan Yardımcımız Alper Taban'a, İnegöl Belediyesi yönetici ve personeline, esnaf oda başkanlarımıza, ziyaretimize gelen, çiçek gönderen, tebriklerini ileten tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi arzederek kamuoyuna saygıyla sunarım."