Deprem Gizli Bir Cinayeti Ortaya Çıkardı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Yuvalı Mahallesi'nde, 2014 yılında kaybolan Hüseyin B.'nin cesedi, depremin yıktığı evin temelinde bulundu. Yakınlarının kaybolduğunu bildirdiği Hüseyin B., polis ekipleri tarafından 10 yıldır aranıyordu.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Hüseyin B.'nin eski eşi H.G.'nin evinde yapılan aramalarda iz bulunamayınca, depremin yıkıcı etkisiyle yeniden arama yaptı. Aramalarda kadavra köpeği kullanıldı ve cesede ulaşıldı.

Genc Gazete 10 Yıldır Kayıp Olan Şahsın Cesedi (2)

Şüpheliler Tutuklandı

Yapılan araştırmalar sonucunda Hüseyin B.'nin cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla bağlantılı olarak H.G., A.T. ve B.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu tutuklamalar, organize bir cinayeti gözler önüne serdi.

Genc Gazete 10 Yıldır Kayıp Olan Şahsın Cesedi (4)

Depremde Yıkılan Evde Kadavra Köpeği Arama Yaptı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, H.G.'nin evinin yıkıldığı bilgisini alır almaz harekete geçti. Depremin yıkıcı etkisiyle yıkılan evde, kadavra köpeği yardımıyla yapılan aramalarda, evin temelinde bulunan cesedin kayıp olarak aranan Hüseyin B. olduğu belirlendi.

Genc Gazete 10 Yıldır Kayıp Olan Şahsın Cesedi (3)

Adli Süreç Devam Ediyor

Gözaltına alınan H.G., A.T. ve B.T., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA