Asayiş

"11. Geleneksel Rahvan At Yarışı, Nazilli'de Büyük Heyecana Sahne Oldu!"

Nazilli'de düzenlenen geleneksel Rahvan At Yarışı, 148 eşsiz atın katılımıyla gerçekleşti. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bu özel günü yorumlarken, Nazilli'nin spor etkinlikleriyle anılmaya devam edeceğine dikkat çekti.

Abone Ol

Türkiye'nin dört bir yanından at koşucularının katıldığı ve Rahvan At Yarışı tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği 11. Geleneksel Rahvan At Yarışı, Nazilli Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Yarışın startını Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan verdi.

148 Atın Katılımıyla Kıyasıya Mücadele

Sümer Deve Güreşi Sahası'nda düzenlenen yarışta, toplam 148 Rahvan at, farklı kategorilerde yarıştı. Başkan Özcan, yarış öncesinde tüm jokeylere başarılar diledi ve vatandaşları atıyla selamladı.

Türkiye'nin Dört Bir Yanından Katılım

2021 Türkiye Şampiyonu Ayvaz Çamdeviren de dahil olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yarışçılar, bayan, 4'lü tay, 3'lü tay, 2'li tay, ithal A ve ithal B kategorilerinde mücadele etti.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'dan Mesaj

Nazilli'nin tarihi ve kültürüne vurgu yapan Başkan Özcan, atın Türk tarihindeki eşsiz yeri üzerinde durdu. Özcan, "Biz bu atlarla dünyayı fetih etmişiz" diyerek, Rahvan At Yarışı'nın önemine dikkat çekti.