İnegöl’de bir yandan okul öğrenimine devam ederken bir yandan da hafızlık eğitimine devam eden 11 yaşındaki Emirhan Can, 4 buçuk aylık gibi kısa bir sürede hafızlık eğitimini tamamlayarak İnegöl rekoru kırdı. Emirhan’ın bu başarısı ailesi, hocaları ve tüm İnegöllüleri mutlu etti.

Emirhan, İnegöl Niyazi Kudret Proje Hafızlık Kur’an Kursu'nda eğitim alırken, okul eğitimine de devam etti. Hızlı bir şekilde hafızlık eğitimini tamamlayan Emirhan ve diğer hafız arkadaşları için kurs yönetimi tarafından özel bir kahvaltı etkinliği düzenlendi.

“Her yıl onlarca hafız yetiştiren kursumuz, bu dönem de 4,5 ay gibi kısa bir sürede Emirhan Can isimli öğrencimizin rekor kırarak hafızlığını tamamlamasıyla bir ilki yaşamıştır.”

Kurs Yöneticisi Hasan Tüfekçi, öğrencilerin okul eğitimini aksatmadan hafızlık eğitimini sürdürdüklerini belirtti. Emirhan'ın hocası Ahmet Çetin ise, Emirhan'ın her gün sabah 5 buçukta kalkıp çalışmalarını tekrar ettiğini ve büyük bir azimle hedefine ulaştığını ifade etti.

“Hocam ben hiç fire vermeyeceğim, hiç hasta olmadan hafızlığımı tamamlayacağım.”

Emirhan, zorlandığı zamanlar olduğunu ancak hafızlığını tamamladığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Babası Uğur Can ise, oğlunun ve kurs hocalarının çabalarının başarılı sonuçlar verdiğini vurgulayarak, Emirhan’ın azmi ve başarısıyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ