Koç (21 Mart - 20 Nisan)  
Bugün iş yerinde her zamankinden daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir, ancak bu sizi yıldırmasın. Hızlı düşünen yapınızla sorunların üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Aile içinde ise bazı küçük anlaşmazlıklar yaşanabilir, sabırlı davranarak bu durumu kolayca aşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla spontane bir plan yapabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sosyal hayatınız size enerji verecek!

Genc Gazete Koc Burcu (11)

 Boğa (21 Nisan - 21 Mayıs)  
Arkadaş çevrenizde bugün birisi sizden destek isteyebilir. Yardımsever yapınızla ona el uzatmak sizi mutlu edecek. Aile içinde bazı konularda sorumluluk almanız gerekebilir; ancak bu süreç size olumlu geri dönüşler getirecek. İş hayatınızda ise planlı hareket ettiğiniz takdirde beklenmedik bir başarı elde edebilirsiniz. Sabırlı olun, her şey yoluna girecek.

Boga Burcu Aylik Yorum

 İkizler (22 Mayıs - 21 Haziran)  
İş hayatında yeni projelerle karşılaşabilirsiniz ve bu projeler sizi heyecanlandıracak. Ancak, detaylara dikkat etmekte fayda var. Ailenizle vakit geçirmenin size iyi geleceği bir gün. Onlarla açık iletişim kurarak uzun zamandır üzerinde düşündüğünüz konuları paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız sohbetler ise günün en keyifli anlarını oluşturacak.

Genc Gazete Astroloji Burc Ikizler(6)

 Yengeç (22 Haziran - 23 Temmuz)  
Aile hayatında bugün bazı beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz, ama sakin kalıp çözüm odaklı olduğunuzda her şey yoluna girecek. İş yerinde ise yeni fırsatlar doğabilir, karşınıza çıkan bu fırsatları değerlendirirken acele etmeyin. Arkadaşlarınızla uzun zamandır konuşmadığınız konular hakkında sohbet edebilir, eski anılara dalabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçleniyor.

Genc Gazete Astroloji Burclar Yengec Burcu (12)

 Aslan (24 Temmuz - 23 Ağustos)  
Bugün iş yerinde özgün fikirlerinizle dikkat çekiyorsunuz. Projelerinizde liderlik yapmanız gerekebilir, bu fırsatı iyi değerlendirin. Ailevi meselelerde biraz daha esnek olmanız gerekebilir; sert çıkışlar yerine yapıcı konuşmalar her şeyi daha iyi hale getirecek. Arkadaşlarınızla ise neşeli ve keyifli bir buluşma planı gününüzü daha da güzelleştirebilir.

Aslan Burcu Aylik Yorum

 Başak (24 Ağustos - 23 Eylül)  
Arkadaş çevrenizde yaşanabilecek bir olayla ilgili destek olmanız gerekebilir, fakat bunu yaparken kendi sınırlarınızı da korumaya dikkat edin. Aile içinde bazı sorumluluklar üzerinize düşebilir, organize olursanız bu görevleri başarıyla tamamlayabilirsiniz. İş hayatında ise detaycılığınız sayesinde büyük bir sorunu çözebilir ve takdir toplayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU (1)-1

 Terazi (24 Eylül - 23 Ekim)  
İş yerinde yapacağınız iş birlikleriyle başarıya ulaşabileceğiniz bir gün. Ekip çalışmasına yatkınlığınız, sizi bugün daha da öne çıkaracak. Aile üyelerinizle uzun zamandır paylaşmadığınız duygularınızı açabilir, aranızdaki bağları güçlendirebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde ise yeni bir organizasyon ya da etkinlik fikri ortaya atılabilir. Bu planlar size enerji katacak!

terazi burcu (6)

 Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)  
Aile içinde bazı konular sizi yorabilir, ancak olaylara derinlemesine bakarak doğru çözüm yollarını bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise tutkularınızı takip etme zamanı! Kendi fikirlerinizi cesurca savunduğunuzda başarı kaçınılmaz olacak. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, zihninizi boşaltmanıza ve keyifli anlar yaşamanıza yardımcı olabilir.

Akrep Burcu Astroloji Burclar (4)

 Yay (23 Kasım - 21 Aralık)  
Bugün iş yerinde önünüze çıkan engelleri cesaretinizle aşacaksınız. Yeni fırsatlar kapınızda, ancak değerlendirmeden önce iyice düşünün. Arkadaşlarınızla ani bir yolculuk planı yapabilir ve spontane gelişen maceralara atılabilirsiniz. Aile içindeki bazı meselelerde ise yapıcı tavırlar sergileyerek huzuru sağlayabilirsiniz. İç sesinize kulak verin.

Genç Gazete Yay Burcu

 Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)  
İş yerinde bugün daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Disiplinli yapınızla bu görevlerin üstesinden rahatça geleceksiniz. Aile üyeleriyle ilgili bazı konular gündeme gelebilir, bu süreçte sabırlı olmanız önemli. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar ise size motivasyon sağlayacak. Sosyal çevrenizdeki gelişmeler moralinizi yükseltecek.

Gençgazete Oğlak Burcunun Kariyer Ve Sağlık Rehberi Astroloji (6)

 Kova (21 Ocak - 19 Şubat)  
Aile içinde bugün duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Birlikte vakit geçirmek, ailenizle aranızdaki bağı güçlendirecek. İş hayatınızda ise özgünlığınız ön planda olacak, fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Arkadaş çevrenizde spontane bir buluşma ayarlayarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bugün sosyal ilişkileriniz size enerji verecek.

Genç Gazete Kova Burcu Kadını (1)

 Balık (20 Şubat - 20 Mart)  
Arkadaşlarınızla yapacağınız sohbetler bugün sizi mutlu edecek, uzun zamandır konuşmadığınız konularla yüzleşebilirsiniz. İş yerinde bazı sorumluluklar omuzlarınıza yüklenebilir, sakin kalıp planlı bir şekilde ilerlerseniz başarı kaçınılmaz. Aile içinde ise çözülmesi gereken bazı konular gündeme gelebilir, yapıcı tavrınızla durumu toparlayabilirsiniz.

Genç Gazete Balık Burcunu Olumlu Ve Olumsuz Yönleriyle Yakalamak Ister Misiniz (4)

Kaynak: HABER MERKEZİ