Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan Hacı Osman Mahallesi D100 Karayolu İzmit istikametinde peş peşe iki trafik kazası meydana geldi. İlk kazada, plakası belirlenemeyen bir tır, 41 RZ 446 plakalı otomobile çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Kazanın etkisiyle otomobilde bulunan 2 kişi araç içinde sıkıştı. Sağlık, polis ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile araçtan çıkarılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Genc Gazete 2 Tır Sürücüsü Araçlara Çarpıp Kaçtı (2)

Aynı bölgede ikinci bir kaza yaşandı

İlk kazanın şokunu atlatamayan bölgede, kısa süre sonra ikinci bir tır 34 ACM 576 plakalı başka bir araca çarparak kaçtı. Neyse ki bu kazada araçta bulunan 4 kişi kazayı yara almadan atlattı.

Ancak tır sürücüsünün kaçması, dikkatleri bu bölgede yaşanan olaylara çevirdi.

Genc Gazete 2 Tır Sürücüsü Araçlara Çarpıp Kaçtı (3)

Kaçan sürücüler aranıyor

Her iki kazaya karışan tır sürücüleri, olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, kaçan sürücülerin izini sürmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

Kaçak sürücülerin yakalanarak adalet önüne çıkarılması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Genc Gazete 2 Tır Sürücüsü Araçlara Çarpıp Kaçtı (7)

İtfaiye ve sağlık ekipleri hızlı müdahale etti

Kazalarda yaralanan 2 kişi, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sayesinde araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, hızla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi devam ederken, polis olayın tüm boyutlarıyla aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Genc Gazete 2 Tır Sürücüsü Araçlara Çarpıp Kaçtı (6)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA