Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Bugün enerjinizi ve cesaretinizi en üst seviyede hissedeceksiniz. İş ve kariyer alanında önemli adımlar atabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde de sıcak ve samimi bir hava hakim olacak. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin, spor yaparak enerjinizi dengeleyebilirsiniz.

 Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Maddi konularda şanslı bir gün sizi bekliyor. Beklenmedik kazançlar elde edebilir veya yatırımlarınızdan olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Aile içinde huzur ve mutluluk hakim olacak, sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın, dengeli beslenmek önemli.

 İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak. İş ve sosyal hayatınızda önemli görüşmeler yapabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Eğitim ve öğrenim konularında da başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Aile içinde ise anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

Genc Gazete Astroloji Burclar Yengec Burcu (9)

 Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Aile ve yakın çevrenizle olan ilişkilerde empati kurmak ve anlayışlı olmak önemli olacak. İş hayatında ise sabırlı ve kararlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

 Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün kendinizi enerjik ve motive hissedeceksiniz. İş ve kariyer alanında önemli adımlar atabilir, liderlik vasıflarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Aile içinde ise sevgi dolu ve sıcak bir atmosfer hakim olacak.

 Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün iş ve kariyer konularında detaylara önem vermeniz gereken bir gün olacak. Planlı ve programlı hareket ederek başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Aile içinde ise anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin, stresten uzak durmaya çalışın.

Genc Gazete Astroloji Burclar Yengec Burcu (6)

 Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün sosyal hayatınız hareketli olacak. Yeni insanlarla tanışabilir, önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İş hayatında ise diplomatik ve uyumlu olmanız gereken durumlar yaşanabilir. Aile içinde ise sevgi dolu ve sıcak bir atmosfer hakim olacak.

 Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Bugün duygusal olarak derinleşeceğiniz bir gün olacak. Aile ve yakın çevrenizle olan ilişkilerde empati kurmak ve anlayışlı olmak önemli olacak. İş hayatında ise sabırlı ve kararlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

 Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün enerjinizi ve cesaretinizi en üst seviyede hissedeceksiniz. İş ve kariyer alanında önemli adımlar atabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde de sıcak ve samimi bir hava hakim olacak.

Genc Gazete Astroloji Burclar Yengec Burcu (5)

 Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün maddi konularda şanslı bir gün sizi bekliyor. Beklenmedik kazançlar elde edebilir veya yatırımlarınızdan olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Aile içinde huzur ve mutluluk hakim olacak, sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz.

 Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak. İş ve sosyal hayatınızda önemli görüşmeler yapabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Aile içinde ise anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

 Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İş hayatında ise sabırlı ve kararlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

Genc Gazete Astroloji Burclar Yengec Burcu (4)

Kaynak: www.astroloji.org