Koç (21 Mart - 19 Nisan)
Aile ile geçireceğiniz zaman, ruhunuzu besleyebilir. Sağlık konularında dikkatli olmalı, enerjinizi artıracak aktiviteler planlamalısınız. Arkadaşlarınızla yapacağınız bir buluşma, keyifli anlar yaratabilir.

Koc 1

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
Bugün, arkadaşlık ilişkilerinizde biraz daha anlayışlı olmanız gerekebilir. Aile içindeki destek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Sağlığınıza özen gösterin ve belki de yeni bir spor aktivitesine başlamayı düşünebilirsiniz.

Boga Burcu Aylik Yorum

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün ailevi meselelerde duygusal destek arayışınız artabilir. Sağlık konularında alacağınız küçük önlemler, uzun vadede büyük fayda sağlayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek, moral kaynağınız olabilir.

Genc Gazete Astroloji Burc Ikizler(6)

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)
Aile içindeki ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırın. Sağlık açısından kendinize dikkat etmeniz gereken bir gün. Arkadaşlarınızla yapacağınız keyifli aktiviteler, stresinizi azaltabilir.

Genc Gazete Astroloji Burclar Yengec Burcu (13)

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Arkadaşlarınızla vakit geçirmenin, sağlığınıza olumlu etkisi olacak. Ailevi meselelerde açık iletişim kurmak, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Kendinize olan güveniniz artıyor, bu enerjiyi spora yansıtmayı unutmayın!

Aslan Burcu Aylik Yorum

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Sağlığınıza odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz. Aile içindeki destekleyici tutumlar, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız planları erteleyebilirsiniz.

Basak Burcu

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)
Arkadaşlarınızla geçireceğiniz zaman, ruhunuza iyi gelecek. Aile ile yapacağınız küçük bir buluşma, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Sağlık konularında radikal kararlar almayı düşünebilirsiniz.

terazi burcu 13 (2)

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
Sağlık açısından duygusal dengeyi sağlamanız önemli. Aile içindeki dinamikler, sizi nasıl hissettirdiğinizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızdan gelen destek, bu dönemde önemli bir yere sahip.

Akrep Burcu Astroloji Burclar (4)

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)
Sağlıklı alışkanlıklar edinmek için harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir etkinlik, güzel anılar biriktirmenizi sağlayacak. Aile içindeki ilişkiler, siz farkında olmadan güçlenebilir.

Genç Gazete Yay Burcu

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)
Aile bireyleriyle bir araya gelmek, güvenli bir his yaratabilir. Kendinize ayıracağınız zaman, sağlığınızı destekleyebilir. Arkadaşlarınızla geçireceğiniz zaman, eğlenceli ve dinlendirici olabilir.Onlara vakit ayırmayı unutmayın!

Astrolojiye Göre En Çalışkan Burçlar!  Oğlak

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aile içindeki tartışmalar, yeni bakış açıları kazandırabilir. Arkadaşlarınızla aranızda geçici problemler olabilir. Objektif olmayı deneyin.

Genç Gazete Kova Burcu Astroloji Burçlar (2)

Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Duygusal sağlığınıza özen gösterin. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek, ruhunuza iyi gelecek. Aile içindeki bağlarınızı güçlendirmek için harika bir fırsat var.

Genç Gazete Balık Burcu Erkeğinin Şifreleri Aşk, Iş Ve Ötesi (4)

Kaynak: Haber Merkezi