Yaşam

3. katın mutfağından düşen hamile kadın hayata tutunamadı, düşme anı kamerada!

Melikgazi ilçesinde 3. kattaki evinin penceresinden düşen ve ağır yaralanan 26 yaşındaki hamile kadın, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Loading...

Abone Ol

Korkunç olay, Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi’nde bulunan 11 katlı bir apartmanda yaşandı. İddiaya göre, hamile olduğu öğrenilen Gizem Aksu, dengesini kaybederek 3. kattaki mutfak penceresinden aşağı düştü.

Genç kadın, önce park halindeki bir aracın üzerine, ardından ise beton zemine çakıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Park halindeki araç düşüşü yavaşlattı

Gizem Aksu’nun düşüşü, aşağıda park halinde bulunan aracın üzerine çarpmasıyla bir nebze yavaşladı, ancak düşme sonrası yaşanan ikinci darbe, betona çarpmasıyla gerçekleşti. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ağır yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

3 günlük yaşam mücadelesi sona erdi

Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan ve tedavi altına alınan Gizem Aksu, kazadan sonra 3 gün boyunca hayatta kalma mücadelesi verdi. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen, genç kadın yaşamını yitirdi. Gizem Aksu’nun ölüm haberi, ailesi ve yakın çevresini yasa boğdu.

"Genç kadının beklenmedik ölümü, çevresinde büyük üzüntüye yol açtı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor."

Olayın nedeni araştırılıyor

Gizem Aksu’nun nasıl dengesini kaybedip düştüğü henüz netlik kazanmış değil. Olayın bir kaza mı yoksa başka bir sebebe mi dayandığını öğrenmek için polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Ailenin acısı tazeyken, olayla ilgili detayların aydınlatılması bekleniyor.

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!