Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adıyaman’ın İndere Mahallesi’nde inşa edilen kalıcı deprem konutlarında incelemelerde bulundu. TOKİ ve Emlak Konut tarafından hayata geçirilen projede, 16 bin 437 konutun yapımı devam ediyor.

Proje kapsamında çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Bakan Uraloğlu, konutların kısa sürede tamamlanarak depremzede vatandaşlara teslim edileceğini açıkladı. “İnşallah çok kısa sürede tamamlayarak depremzedelerimize güvenli ve huzurlu yuvalarını teslim edeceğiz. Vatandaşlarımıza yeni evlerinde, sevdikleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kanun Hükmünde Kararname Nedir, Hangi Durumlarda Kullanılır ve Yetkisi Kimdedir? Kanun Hükmünde Kararname Nedir, Hangi Durumlarda Kullanılır ve Yetkisi Kimdedir?

Bakan Uraloğlu, kalıcı deprem konutlarının, depremzede ailelerin daha güvenli bir yaşam sürmeleri adına önemli bir adım olduğunu vurgularken, projenin bölgedeki yaşam standartlarını da yükselteceğini belirtti.

Kaynak: İHA