Asayiş

Aile içi kavgada damat ve yeni evli kuzen öldü, 3 kişi gözaltında

Aile içi silahlı kavgada damat ve kuzeni öldürüldü. Olayla ilgili damadın eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi gözaltına alındı.

Loading...

Abone Ol

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde yaşanan korkunç olayda, aile içi bir tartışma kanlı bitti. Aziz Mahmutoğulları Caddesi'nde bulunan Genç İpekçi Apartmanı’nın 6. katında karı koca arasında başlayan kavga, iki kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Silahlı saldırıda damat Mehmet Ali Baran (29) ve 4 aylık evli kuzeni Vedat Baran (39) vurularak öldürüldü. Kavga esnasında bir kişi de yaralandı.

Kavga aileleri harekete geçirdi

Tartışma, karı koca arasında başladıktan kısa süre sonra büyüdü ve her iki tarafın aileleri olay yerine çağrıldı. Gelin E.B.'nin yakınları, silahla damat ve kuzenine ateş açtı. İhbar üzerine bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, damat ve kuzeninin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken, A.B. isimli bir kişinin yaralı olduğu belirlendi.

Şüpheliler kaçtı, polis hızla harekete geçti

Gelin E.B. ve 2 çocuğunu alan yakınları ise olay yerinden uzaklaştı. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçmaya çalıştı. Ancak kısa süre sonra gelin E.B., kayınvalide R.Ş. ve kayınbirader A.Ş. yakalandı. Kaçan diğer şüpheli Ö.B.Ş.’nin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor.

“Olay yerinde hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.”

Yakınlar sinir krizi geçirdi

Kavganın ardından damadın yakınları sinir krizi geçirirken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri olayın nedenini detaylıca araştırırken, kayıplara karışan şüphelinin yakalanması için operasyon sürdürülüyor.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!